Felélesztem egy kicsit a topicot. Október 11.-én a We, robot rendezvény utáni visszaesésben vettem 217,84-ért. Szerintetek a tegnapi nap után megy még feljebb és várjak az eladással, vagy itt már érdemes adni, mert profit realizálás jön?
Vajon bemegy e még a héten 200 alá. Onnan fog 10 szerezni vagy vagy a mostani szintről a világ legnagyobb cége? Mindenki meggazdagodott már skacok? Olyan kihalt lett ez a topik azért életben tartom.
„Megástuk a saját sírunkat a Cybertruckkal” – mondta Musk úr a telefonbeszélgetésen. Bár nagyszerű terméknek nevezte azt, hozzátette, hogy mérsékelni akarja a várakozásokat a régóta várt pickup teherautóval kapcsolatban.„A kereslet az egekbe szökött. Több mint 1 millió ember van, aki lefoglalta az autót, tehát nem a keresletről van szó. De meg kell csinálnunk, és olyan árat kell elérnünk, amit az emberek megengedhetnek maguknak” – fogalmazott, és azt mondta: ez őrülten nehéz dolog lesz.
én szóltam venni újra venni kell,de úgy tűnik az egyik legnépszerűbb rv csak akkor érdekes, ha épp 5x-10x-ik hirtelen.A triplázás meg se üti az ingerküszöböt már :-D mondjuk, amikor a topicot nyitottam, akkor se érdekelte a kutyát se :-D ki érti ezt....
Sokáig én sem mertem venni, de amikor beindult a nagyobb emelkedés csak vettem 390-n (ami utána még többszörözött) és az egyik legjobb döntés volt. Azóta is veszem. Legjobb beker áram most 106$ volt.
Amerikában a rossz hír is jó, a jó meg még jobb..... szóval Tesla tartja magát pedig 150USD-ig számítottam az esésre,de úgy tűnik ez már elmarad és aki kimarad lemarad?
Nem kell ide certi! Vedd meg 200 alatt,tedd el a fiók mélyére és nézz rá félévente, ha látsz min.50% emelkedést,akkor se gondolja certire,hanem dobd! De,ha beszari vagy és esik még 10%-ot és nem tudod kiülni,akkor felejtsd el ezt a részvényt.
a piaci hangulattól nagyban függ. Nem várom 150USD alá már. 220-230 lenne jó lenne rövid távon,ha odáig eljutna onnan egy korrekciót várok mindenképp. a céláram 400USD
2018-ban sem napiztam inkább kb 1-2 hónapos időtartam volt, mondjuk akkoriban elég határozott keretek között ment a kereskedés már jó ideje (oldalazott) aztán a 2019- nyarán jött el a pillanat amikor nagy tételben vettem majd később még vettem szeptemberig (az akkori 185-225 árfolyamon) 3-5 évre vettem akkor(előbb jött a bumm mint vártam,de nem bánom)
Szerintem túl optimista árazás jött,úgy hogy a kereskedelmi visszaesés kézzel fogható a marzsok csökkennek. Szerintem a foglalkoztatottság is kiugró adat és most jön abban is a fordulat. Az inflációs adatok most szépek,de kb februárban már stagnálás körül lesz.... Én az SP szakadást első körben 3800-as szintig gondolom, TA alapon nem mutat semmi egyelőre a csökkenéshez,de a 4200 elég erős ellenállást kellene jelentsen neki a további emelkedéshez sokkal jobb adatokra lenne a későbbiekben szükség ahhoz hogy azt megugorja. Itt már eladás inkább szerintem. A Tesla meg mehet a többivel akár,de mivel ott a profit és az eladás is folyamatosan növekszik 110-es új pakkom miatt nem igazán aggódom az átlagom inkább nem írom meg mert elsírnád magad :-)
2018óta ,de 2019-ben már hosszú távra kezdtem vásárolni. Tesla esetén 50USD fel-le is teljesen normális rövid távon... Most a 110USD szintnél újra vettem hosszú távra.
Tesla részvény