Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 02. 15. 09:06
látom kezdik felosztani ukrajnát-mondjuk magyarország is kettős állam már
Zedisdead 2025. 02. 15. 00:18
Előzmény: #66337  Murdoch
Azok a fejek.. Az ancien regime köpni nyelni nem tudott...
Placi82 2025. 02. 14. 23:12
Előzmény: #66336  SeDo
Eltuntetetek! Pont. Mert már az USA bol, kormányzati dokumentumokbol derül ki hogy joslatom tűpontosan évekre előre  beválltak meg még 1-2 ember akit bosszantott hogy hülyének vannak nézve. Azoknak is igaza lett. Na most mikor fehér lapon fekete betűkkel titkos kormányzati dokumentumolbol feldolgozasanak az elején jár Musk és kis csapata valahol 10% nal járhatnak és szinte mindent dobnak fel  a X re. Akkor mi Az úristent fogtok nyomni itt?? Hogy a kormányzati Biden éra kozhiteles dokumentumai hazugsagok és ti tudjátok az igazat??? :)) Vagy mi? Naa ezt azért már  nem, mert a hülyének nézés vilagrekordjat allitanatok be... Amugy Trump olyan a mint a poroly, reméljük tud különbséget tenni Mexikói es Oroszország, vagy Kína kozott:). A fajsulyukat illetoen. Kiderül, ezt még én se tudható elore  mert nem ismerem a gondolkodását.
De most hogy néz ki, hogy a 8 millió orosz kissebseggel szarul bántak, fizetve volt a jogszerűen megvalasztott Janukovics elleni pucs, az nyugati és ukrán propaganda média  honnan kapta a pénzt? 
Usaid szerepe a világban a demokrácia alcaja alatt? 
Az hogy az Oroszok robbantottak fel az északi áramlatot szerintetek, én akkor is mondtam hogy nem. 
Sajat magukat lottek egy atom erőműben? Ugye anno megmondtam hogy nem! 
Mondtam hogy nem akarja ki irtani Putyin a civil lakosságot, mert tessék megnézni Drezda bombázását, vagy a mostani palesztinat. 3 db termobarikus bomba 1 ukrán lakótelep re több ezer áldozatot hozott volna. De nem volt! Hasonlítsd össze a civil áldozatok arányát a háborús  palesztinaban !? A töredéke!!
Soroljam?. Isztambulban béke ott volt Z nek!! Felalltak és leléptek. Oroszok és autonomiat kértek keleti orosz résznek és NATO tagság elvetesét ez volt az orosz Putyin  kérés.!!!!! Meghalt kb 1 millio jóravalo ukrán férfi? Körülbelül. 
És most mi van?? oda akarja adni az Oroszok blokkolta  területet az amcsik ak kitermelesre. Esélye nulla.  NATO tagság felvétele? Esélye nulla, nulla, nulla!!! Akkor megerte? 
Z és Trump vitatkozik hogy pár száz milliárd valahogy eltűnt? Egyik ezt állítja   a másik meg azt. A különbözet 100.000.000.000 usd azzá száz milliárd usd ben mérhető volumen Most vagy USA hazudik? Vagy....... ??? 🤣
Szóval Sedo jó is ha elokerultok és szépen bocsánatot kértek tőlem, hogy oly pontasan láttam előre ezeket, és ti csak szemlyeskedtetek. Szóval gyertek csak elő a bocsánat keresre., 😀
Ja. És 3 éve írtam bizonyíthatóan 2022 február 28 an hogy az EU ha szankciozni fogja a ruszkikat, akkor tökön lövi magát gazdaságilag!!!!!!!! 
Igazam lett??? Ugye hogy, 3 kicseszett éve megmondtam.. Német gazdaság EU motorja 4 szoros áron kapja az energiát mint USA és Kína.!!!!!!!!!!!!!!!! 
Hogy legyen így versenyképes a német ipar???  vazze 3 éve MEGMODTAM ELŐRE! EZT MIND!!!. És ti csak szemlyeskedtetek. Jöhet. Bocsánat kérés, ha lenne egy minimális korrektség bennetek. Akkor várom.. Na szervusz :) 
Murdoch 2025. 02. 14. 21:07
Előzmény: #66332  Placi82
Ahogy nézem Vance alelnök éppen belecsapta a baltát az összezárt eu-s elit terített asztalába. Lesz itt még sok érdekesség, lehet kapkodni a fejeket, nap mint nap.
https://nepszava.hu/3268927_orosz-ukran-haboru-muncheni-biztonsagi-konferencia-volodimir-zelenszkij-jd-vance-egyesult-allamok
SeDo 2025. 02. 14. 21:03
Előzmény: #66333  Placi82
Én most éppen benéztem ide, hogy megy-e a Putin - Trump - JD Vance cidázás ezerrel, és nem is csalódtam, még mindig mindenki a helyén. Sajnos nem maradhatok, de a challenge-nek nem tudtam ellenállni - nem, nem menekültünk el... 
Placi82 2025. 02. 14. 18:36
Előzmény: #66321  bigyula
Apukám ennél én jobbat crunltam volna össze. Van minden ukrán hektaron 2 db dron roncs. Már szántani se lehet tőlük.
, mert útba vannak. Na a többit találd ki.....🤣Komolyan hihetetlen. Cui prodest? Ja az meg mi? 🤣
Placi82 2025. 02. 14. 18:26
Vajon hova tűntek az oroszszopozo, hazaárulozo, orkrajongo, Putyin szopozo figurák.??????, ugye mennyi mocskos  személyeskedés és sértegetés ment itt részükről?????
Na hol vagytok fiúk??? Megjosoltam hogy el fogtok tűnni mint az aranyóra, ha kiderül Z és társai, és  Biden"adminisztracio"felé dolgok, amik idáig el voltak hazudva... Megmondtam 2 éve hogy nem csontvázak, hanem komplett tomegsirok fognak késni a szekrényből....!! És lassan mondom hogy megértéseteket  hogy most kB úgy a dolgok kiderülesenek a 10%ana tartunk. A 90%a mocsok dolgoknak meg csak most fog kibukni a következő 2 évben........ 🤣🤣Ebben a joslatban is igazam lesz, meglatjatok....! :)) Ahogy a többi osszeskuves elméletem is mostanra TÉNY lett!! 
Placi82 2025. 02. 14. 18:14
Előzmény: #66324  Murdoch
Így van ennyi! Ennek az lesz a vége, hogy háború. Mert Leyen egy befolyásolható akaratgyenge, ne a legel3sebbb kés a fiókban politikus. Miért nem megy el Kelet Ukrajnába és kérdi meg ott élő 8 millió embert például  a donyecki szenbanyaszokát, nőket gyerekeket, hogy kit szeretnének inkább a kazár Z-t vagy Putyint?? És utána autorierezzen, meg diktatorozzon, a sok eszevel mert meg fog lepődni a a válaszon. Krimben is mindenki elhuzna onnan ha holnap Z. uralma ukrán fennhatosag alá tennék ott a népet. 
Placi82 2025. 02. 14. 18:02
Előzmény: #66325  Zedisdead
Hát persze. A sok "gondolodni nemszeretoember" itt pár éve azt is elhitte hogy a zaporizsjai atomeromu et azoroszoklovikugy Hogy komplett orosz deszatos xaapattestek voltak benn!!!! Saját magukat lőttek???   És elhittek vazze és ők oroszugynokoztek. 🤣
Aztán maga az ukránok ismertek eel hogy valami vízi úton folyón keresztül is megprobaltakelfohalano az orosz kezenlevo atomeromu et. 2 szer is. De nem sikerült. Tovább lőttek. Csak az volt a. Szerencse hogy vastagabb volt a a vasbeton ólom betetés kupola minta régebbi "csernobil. féle típus. Szóval feleslegeslen őttek! De a sok nem." ingyen ide irkálók"anno azért váltig nyomta hogy saját magukat lövik az Oroszok a saját maguk által elfoglalt erőben. Mit vársz tőlük Zed?? Ugy cserelgetik a klonjaikat mint én az alsogatyamat. Már csak az a kérdés miért? 
Placi82 2025. 02. 14. 17:51
https://www.portfolio.hu/global/20250214/zelenszkij-a-haboru-lezarasarol-beszelt-munchenben-741549
Ezt az orbitális f.szsagot. Addig álljanak fel labon amíg, Putyin kivonul kelet Ukrajnából. Főként azután amit az Orosz 8milioa kissebbsege csináltak. Ami főleg a kis kazár alatteete el csúcspontját. 
Putyin kivétel 500 Mrd dollar hogy visszakapja, amiből Z szerint csak 76 érkezett meg😉. Hát igen az "Ukrán elit"🤣🤣
 És képes felakanlani azokat a ritkafoldfem készletet, és litium készletet, ami Oroszok már rezgés rég elfoglaltak és még is tartják. 
Mint a zsidó viccben mondaná a rabbi Z. add vissza goj Trumpnak ami nálad van és akkor kb rendbe lesztek, onnantól már nem követeli az usaid 100 Mrd okat🤣
Van rá 10000 ftom fogadasra hogy nem Musk már a világ leggazdagabb embere..... 😉, 
Zedisdead 2025. 02. 14. 17:01
Előzmény: #66328  Murdoch
ez a Vance gyerek, ha nem amerikai alelnök lenne, már lecsukták volna a demokratikus EUban
Murdoch 2025. 02. 14. 15:54
Előzmény: #66325  Zedisdead
Mondjuk Európában is köthetik fel a gatyájukat a gumigerincű politikusok, valójában hogyan mennek és fognak menni a dolgok.
https://index.hu/kulfold/2025/02/14/usa-j-d-vance-alelnok-beszed-munchen-biztonsagi-konferencia-kulpolitika/
Még annyit az oroszok Európa megtámadásáról, amivel kampányol az eu-s elit, hogy akkor nézzük hogy készültek fel. Német, francia, angol hadsereg talán belehúzott?
https://www.reuters.com/business/aerospace-defense/germany-hike-defense-spending-scholz-says-further-policy-shift-2022-02-27/
Ez úgy sikerült, hogy 2022-höz képest mostanra csökkent a Bundeswehr létszáma, oké, talán nem kéne hazudozni.
Zedisdead 2025. 02. 14. 15:33
https://t.me/yurasumy/21153
Zelenszki testbeszédéből sugárzik a stabilitás és a győzelem.
Zedisdead 2025. 02. 14. 15:10
Előzmény: #66321  bigyula
Ukrajnában többezer drónroncs van, nem nagy ügy átvinni egyet Moldáviába. Sandu lelkes WEF ügynök, Zelenszki nagy barátja. 
Zedisdead 2025. 02. 14. 15:08
Előzmény: #66319  Gaboracing
Eddig egyetlen ukrán kézen lévő atomerőművet nem ért támadás, pedig az oroszok a létező összes hagyományos erőművet támadták. Egyedül az orosz kézen lévő atomerőművet támadják folyamatosan "valakik". Aztán most Csernobilt. Először a három év alatt. Pont amikor USAban oroszbarát fordulat zajlott le és az oroszok számára kedvező, Zelenszki számára igen kedvezőtlen béketárgyalások történnek. Persze, hogyne biztos Putyin akarja megzavarni a béketárgyalást a győzelem küszöbén :D
Murdoch 2025. 02. 14. 14:46
Előzmény: #66323  the_outsider
A usaides bukta után én mélyen hallgatnék, a Z. féle rezsim meg most kapaszkodik mindenbe is. Elfogytak körülötte az emberkék, hirtelen száműzve lettek, vagy véletlenül kiderült, hogy orosz ügynökök stb. Északi áramlatos sztori dettó. Én vettem a fáradtságot és végighallgattam tegnap este Trumpot, a kérdésekre adott választ, tanulságos. Annak a századát sem lehetett volna egy amerikai közvetlen érdekszférában megtenni, amit a dem elit művelt Ukrajnában. Úgyhogy ne csodálkozz a trumpi kommunikáción se.
the_outsider 2025. 02. 14. 14:40
Előzmény: #66320  Murdoch

"Ez így működik..., legalábbis én is kb. 90%-ot mondanék arra, hogy ez a háttér."       

Na jó, de te mindig rosszhiszeműen álltál a dologhoz, így nem túl erős érv.
the_outsider 2025. 02. 14. 14:35
Előzmény: #66319  Gaboracing
Csak a szokásos. Az álmok kivetítése, és gátlástalanul tényként való terjesztése.
bigyula 2025. 02. 14. 14:29
A moldávok behívatták az orosz nagykövetet egy drón miatt. Csórikám azt hitte, hogy a szokásos tagadással/mellédumálással megússza, de ott várt rá a drón roncsa. Köpni-nyelni nem tudott.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek