Ha az elemzők tudnák, hogy mi lesz, akkor nem elemzők lennének, hanem koktélt szürcsölnének a jachtjukon a Maldív-szigetek környékén. . De azért érdemes elolvasni, hogy mit írnak. Egyrészt a többi befektető is olvassa (és befolyásolja a döntését), másrészt hiba mindenkinél okosabbnak gondolni magunkat (olyan szempontot is hallhatunk, amire magunktól nem gondoltunk volna).
""""Ha az elemzők tudnák mi lesz ők lennének a jövőbelátók"""... éppen ezért szoktam a messze földön híres javasasszonyt, akinek már az öreganyja is boszorkány volt felkeresni a tőzsdei befektetés céljából. Ő a fekete macska nyálából jobb elemzéseket készít, mint a sok szűk gatyás bugris a brókercégeknél.
3 pakkot vettem különböző árakon. Az utolsó már 5% nyerőben. A másodiknál 1% nyereség lenne most, első csomag még bukó. Mivel az előző kör 20% nyereséggel zárult, ezért van 1 éve annak is nullába menni, hogy hozza az éves 10% elképzelésemet. :)
Néhány száz darabot vettem 5850-5900 között, az első adagot 6200-on már elvitték tőlem. Uzsipénz, tudom, de az is valami. A maradékot majd feljebb elkótyavetyélem.
Technikailag nem néz ki túl jól. Negyedikre teszteli az alj zónát. Az előző körben nagyon jó lehetőség volt belépni longra, de most a jelentés után, így hogy visszaverték, nem tudom jó ötlet-e. Megérzés részemről, hogy most benne van egy új aljra letörés. Így inkább csak figyelem. https://ibb.co/SXfC1X4J
Richter esetében mit néztek?! Össz elemzői konszenzus volt, hogy a diszkontáras részvény nagyon alul értékelt. Mondták ez, majd utána már 10% mínuszban van 4 hónap alatt. Ha az elemzők tudnák mi lesz ők lennének a jövőbelátók. . A Wizz Air se TA alapon se FA alapon nem remekel. Kiszorítják a piacról.
Érdekes részvény ez a Wizz Air! Lassan 5 éve zuhan az árfolyam, de én túlnyomó többségben csak pozitív jővőképet vázoló elemzéseket olvasok évek óta. A befektetők szerint a jelen szar(ezért zuhan az ár), de a szakemberek szerint a tőzsde a jövőt árazza és ez a befektetők szerint is szar(ezért zuhan az árfolyam)! Akkor a brókercégek elemzői mit néznek??
Tegnap a a limitem kiütött úgy 6690 körül, innen nézve nagy öröm, mert nyerőben szálltam ki. Most viszont még nem álltam neki venni, mert nem biztos, hogy a mai az alja. Vettem én már 5500-ért is múlt évben és nincs kizárva, hogy lemehet most is addig. A mai leszúrás a londoni tőzsdén 11,52 volt, átszámítva 5600 Ft. Akár ez alá is mehet a következő napokban, de nagyon kiszámíthatatlan akkora a spekuláció. Egyelőre csak figyelem a helyzetet, semmi kockázatot nem vállalok.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.