"Továbbra is azt
tekintjük a legnagyobb kockázatnak, hogy a menedzsment elveszíthette
hitelességét számos befektető és az elemzők szemében." milyen igaz...
A fapados légitársaság szerint a múlt hónapban (január) az utasok száma 4,93 millió volt, ami 4%-os növekedést jelent az egy évvel korábbihoz képest. A légitársaság kihasználtsága, amely a gépek telítettségét méri, a múlt hónapban 86% volt, szemben az egy évvel ezelőtti 82%-kal. Gördülő 12 hónapos alapon a Wizz Air 62,9 millió utast repült, ami 3,2%-os növekedést jelent az előző évhez képest.
Rekord év ide, rekord év oda, a piac szárazon _aszott meg. Remélem idén duplázik, s arra meg rátriplázik, mert hanem idegállapotba kerülök, a jó k életbe is... 🤬
Szépet mentett az árfolyam. A brutális nyitó esés után napon belül 10%-ot visszapattant, nem gondoltam volna. Aki megjátszotta, annak nagy gratula. Most viszont megint az a helyzet, hogy a senki földjére visszatért az ár, a sávközép körül. Itt most megint nem merték beszállni. :D
Jogos, de elértem a célom és ez akkor már realizált haszon lenne. Naposban részvényen 10%. Elég jó! Persze tartogatom még. Ennyit a beülésről, amiről írtam korábban.
de miért kell eladnotok, hova ez a sietség?? én biztos nem fogom még. tényleg van idő. új vételek átlaga nálam 5870. a baj csak az, hogy fele db, mint szerettem volna.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.