nem semmi egy hullámvasút ez a papír.. én még 1170nél vettem szeptemberben 1900-as kiszállási célárral. Ahogy számolom, már negyedszer hintáztat meg ez idő alatt, de még tartom! Persze utólag jobban jártam volna 3 ki be ugrálással :)
Számomra továbbra is a várt mederben zajlanak az események. Ahogy egy korábbi bejegyzésemben írtam (#685) várható volt, hogy az árfolyam 1400 és 1480 GBp között fog ezekben a napokban imbolyogni. Nagyon adta magát az árfolyam, hogy a spekák még lehúzzanak róla egy bőrt. Holnap irány 1500 GBp fölé! Remélem holnap még akár egy 100 pennys emelkedés is összejöhet! U.i.: Sajnos a shortolásról ma lemaradtam, de azért még sikerült bővítenem a pakkomat 1418 GBp-én. Holnap meglátjuk, hogy pofára esek-e, vagy bejön a matekom...
Mert 9 kereskedési nap alatt 25%-ot emelkedett, és profitot realizálnak, shortolnak meg egyebek. Rövid távon elfogytak a vevők. Mozgóátlagokat és Fibo szinteket lehet figyelni. 1330?
Megkaptam a választ a BÉT-től az árjegyző hiányával kapcsolatos bejelentésemre. A lényeg, hogy az árjegyző jól látja el szerződéses feladatát mert csak a kereskedés idő 70 százalékában köteles árjegyzést biztosítani.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.