Gyuri kérlek ahogy legutóbb jeleztem és írtad szóljak ilyen esetben : Portfolio hivatalos „jogellenes hozzászólások” szabályzatata alapján Tozsdemagus-t simán kidobhatod a forumból van elég sértő hsz-a . pl. személyes morális megbélyegzés 184191 hsz "Júdás pénz" -> nem részvényelemzés hanem megbélyegzés VAGY 184189 hsz „Mészáros Lőrinc top 5 trófea” -> személyhez kötött lejáratás vagy 184187 hsz „neki ugranak” Mészáros Lőrincnek. -> politikai fenyegetú hangulatkeltés VAGY 184303 hsz Mészáros Lőrinccel kapcsolatban előzetes letartóztatást vizionál. -> Ez nem elemzés, hanem büntetőjogi következményre célzó, személyhez kötött spekuláció ... van még ha nem elég. TozsdeMagus profilján látszik, hogy más topikokban már volt kitiltása / felfüggesztése, több esetben „Troll” vagy „Személyeskedés” indokkal. A problémám nem az eltérő véleménnyel van, hanem azzal, hogy ezek a hozzászólások rendszeresen politikai agitációba, személyhez kötött büntetőjogi következmények vizionálásába, illetve más fórumozók befektetési döntésének sértő minősítésébe mennek át. Ez nem véleménykülönbség hanem következetlen fórumozói magatartás: másokkal szemben szigorú elvárásokat támaszt, de saját magára nézve ezeket nem alkalmazza következetesen. (finoman szólva). Köszönjük !
A fórum szabályzat tiltja a megtévesztő viselkedést! Nem teheted ki a jelenleg megválasztott miniszterelnök képét, mintha te lennél az! És nem használhatod provokációra, más fórumozók hergelésére vagy politikai trollkodásra!
Túl régóta csinálom, de tudtommal kérdezni lehet. Vállalni kell ki sért meg. Ki oktat ki. Véleménykülönbség lehet. Szerintem vállald fel, ha bárki sért. Én felvállalom, hogy én vagyok az admin, és tílthatok, felfüggeszthetek , a feleleősség ennyi. A kommunikáció tekintetében a stílus és tartalomért mindenki maga felel. De nem egyedül döntök csak úgy. Vállald fel ha valaki sért .
Miért? Magyarországon az éppen aktuális miniszterelnoknek szerinted nincs koze egy tozsdei ceg arfolyamahoz? Lasd pl. 4IG par napja, amikor bejelentettem hogy nyista 1300 milliard. Szerinted Opus kivetel lesz?
Miért azt várod, hogy mi mondjuk meg, hogy mit csinálj? Felelős vagy a fórumodért! Ha már egyszer megnyitottad, olvasd is el a hozzászólásokat, és majd tudni fogod, hogy ki az, aki csak hergelni és politizálni jár ide. Nem jön, hanem jár, vagyis rendszeresen.
Semmi sertot nem irtam szeretnelek figyelmeztetni! Ha ennek torlitek a kommentemet akkor az egy nem demokratikus dolog lesz! Szeretnem jelezni a moderatornak hogy aprilis 12 ota NEM diktaturaban elunk!
NEW OPUS GLOBAL