Szerintem kb 200 forintig mehet lefele, hetesen is van egy rés. Meg amugy is 4 éve van BUX száguldás, tehát ideje lenne már egy testesebb korrekciónak. 10-15% tippelek, főleg ha a kinti piacok is esni fognak egy 10%-t. Ezt nem azonnalra gondolnám, hanem egy folyamat részének. Vady talán rendben van minden a világban? Nem hinném hogy sokáig tartható az emelkedés már.
Az EU-s pénzekről beszélsz és annak lehívásához kapcsolódó feltétel teljesítésekről? Persze olyan, hogy EU-s pénz nincs, mert az nem más, mint a társadalom fölé felépített pénzszivattyú, azaz a társadalomtól (tagállami befizetések, a fogyasztáson realizált vámok, kibocsátott hitelek) elvett pénzek visszaosztása saját(os) érdekrendszer szerint. Tudom, hogy sok álszent csak spekulálni tudott az Opuson is (azaz rendes stratégiai befektetők nem kerestek, csak vesztettek, a szélhálmosok viszont igen és ez nagyon nemcsak a NER és hozzákötődök), de mástól is szívesen elvennétek a pénzt később a vesszen az Opus játékkal. Én akkor azt mondom hogy a vesszen Trianon után, már nagyon célszerű lenne a vesszen a globál EU is, ha lehet kívánságműsort tartani. Amúgy itt egy nagyon jó kis anyag és annak főként a 21. perce után jövő összefoglaló, amiről már én is sokat értekeztem itt az elmúlt évtizedben: https://www.youtube.com/watch?v=XVMUz9BdUZ8 Kollaboráns lelkű globalisták ne nézzék meg, mert túlérzékenyülnek. Amúgy az első napok alapján a kommunikációban már megvannak a jelek és sajnos nagyon sok minden úgy fog történni, ahogy azt vizionáltam egy globál kormány esetén. Nyugaton már eljátszották ezt a mű konzervatív, hazai narratívába épített színtiszta globalista hatalom átvételt, úgy tűnik most itt is végleg révbe érnek.
-Opus.-Még mindig csökkenő trendben mozog a papír, de már sikerült meghaladni az előző swing csúcspontot, így alkalmas lenne a görbe hamarosan a fordulatra. A legmeredekebb csökkenő zöld trendvonal törése kellene a változáshoz. Ennek ellenére felfelé nagyon erős ellenállások 437 körül várnák, maximum ez lehetne célára az emelkedési lehetőségeknek.Ellenállások: 437; 468; 500 Támaszok: 281; 250; 218.
NEW OPUS GLOBAL