Topiknyitó: betgyuri 2019. 07. 07. 22:40

NEW OPUS GLOBAL  

Létrejött az új Fórum.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2026. 04. 13. 22:05
Amit ez a kormány és a sleppje tett az elmúlt 16 évben magyarok sok tízezreivel - szorongásban, félelemben tartotta, megbetegítette, a covid helyzet kezelésében indirekt módon meg is ölte őket, meghurcolta, ellehetetlenítette őket és ők pedig mindeközben fényűzően és mérhetetlen luxusban éltek, a sok pénzt nem a fejlődésre, hanem a slepp fenntartására és a saját bankszámla gyarapítására használta, MEG IS ÉRDEMLIK a mészárosok, hajdú péterek, jelinekek, tiborczok, matolcsyék, hogy BŰNHŐDJENEK! a tetteikért! Az Opus ennél fogva nem élheti túl! A magyar nép bűnösöket akar, az Opus az egyik ha nem a legnagyobb megtestesítője ennek, mert Opus = Mészáros = Orbán. MP ha nem hülye bedönti a céget, hogy ellenzékből ne legyen pénze vityának ellentartani! 
betgyuri
betgyuri 2026. 04. 13. 21:46
Előzmény: #182736  Manufacere
A komentjeim az érzéseimet tükrözik nem titkolom. A Casht kiszedtem. Politikailag már nem vagyok függö. Az OPUS szerelem már rég elmult. Magyar Péter hatalmas felhatalmazást kapott. El fog számoltatni, mert még kér a NÉP. Én pedig pénzt akarok termelni. Az OPUSból kiszálltam, nem várom meg a 100 körüli árat.. Ez van De nem fogok minősíteni senkit sem, aki engem akar ezért felelősségre vonni, minősíteni, vagy provokálni. Egyébként sem tudok pozitívat írni :) Az OPUS életében bármi megtörténhet. Kimenekítés , vagyonkimentés, feldarabolás, tőzsdéről kivezetés...  Bárki bármikor mondhatja szabadon amit akar és gondol, hisz mindenki itt a saját pénzét teszi fel. Én köszönöm már voltam a 100-as szintű pokolba. Elég volt. Egy holnap hogy el nem érhető, most kifejezetten nem jó előjel. Mindenkinek sok sikert és kitartást.  
Manufacere
Manufacere 2026. 04. 13. 21:25
Csak hogy témánál maradjunk.
.
2025.11.10-es cikk.
.
Akkor is megfogott az utolsó mondat.
.
Magyar Péter arról beszél, hogy kormányváltás esetén Vagyonvisszaszerzési Hivatalt hozna létre, és elszámoltatná azokat, akik a NER-ben gazdagodtak meg. Ha jövőre valóban kormányváltás lesz, az befolyásolná az ön karrierjét vagy az eddigi eredményeit?
.

Még nagyon messze vagyunk attól, hogy a választási eredményekről beszéljünk. A választó a fülke csendjében dönti majd el, mit szeretne, és ehhez mindenkinek alkalmazkodnia kell. A Mészáros Csoport egy erős, sok lábon álló vállalatcsoport, ami minden fontos ágazatban jelen van. Nem gondolkozom azon, hogy „mi lesz, ha”. A jövőt senki sem tudja megjósolni, mi pedig mindig a körülményekhez alkalmazkodunk. Ez a hosszú távú siker kulcsa: egy igazi tulajdonos csak úgy tud talpon maradni, ha minden helyzethez képes igazodni.
.
Jelzem, hogy nincs egy db részvényem se és nem is tervezek venni egyenlőre, csak hátha ez egy kicsit megnyugtatja az elkeseredetteket.🙂
subidubi123 2026. 04. 13. 21:08
Előzmény: #182729  KKR13
Hagyd, szoritsd össze a fogad, én is azt teszem. Ki kell bírni a következő 4 évet. Majd csak jönnek jobb idők…
Manufacere
Manufacere 2026. 04. 13. 20:45
Előzmény: #182728  betgyuri
Gyuri érdekes, hogy mióta kiszálltál csak negatív kommentek jönnek tőled a részvénnyel kapcsolatban. Ugyanezért kb. a fél fórumot kitiltottad a topicból.:)
treff
treff 2026. 04. 13. 20:45
Előzmény: #182727  betgyuri
Állandóan a chatGPT-s AI-s okoskodásokkal jössz, azt kérdezgetett, holott általánosan ismert és elfogadott, hogy az esetekben jelentős többségében félrevisz, mint a huzat!!! (Nem en mondom, hanem a tőlem okosabb szakemberek írták számos alkalommal).
Ráadásul meg terjeszted is a topicjában.
Amíg narancs mánia volt, addig felénekelted, rendíthetetlen vezéralakként, most meg taposod, mint a bogarat.
Milyen jellem ez?
zotlan 2026. 04. 13. 20:41
Előzmény: #182729  KKR13

Normális esetben ez természetesen igaz is. De ott vannak a  magántőkealapok is. Amikről  nem sok mindent lehet tudni.
Ugyanakkor lölönek  tucatnyi olyan cége van, amiknek semmi köze az Opushoz. És amiknél a teljes nyereséget - sokszor millárdokat -  kiveszik, osztalék formájában. Tehát esetünkben, nem csak az opusról van szó, de mivel ez nyilvános tőzsdei cég, itt csapódnak le a dolgok.
Hogy ez jó, vagy sem, azt mindeki döntse el maga.
Az biztos hogy (sajnos vagy nem) hosszabb távra nem érdemes tartani, mert extrém nagyok a kilengései Pedig sokmindenek el lett mondva vezetőségileg, pl Bét 5dik blue, külföldi bevezetés, külföldi alapok veszik majd stb.
Ez a  terv csak terv maradt. És maradt a magyar ugar, a maga magyar dolgaival.
Egyszerűen tudomásul kell venni ezek a dolgokat.. És pont. Aki hosszútávra szeretne befektetni, van féltucat igazán kiváló cég. Opus is lehet csak nem politikailag és nem csak azt fullban.
Tiszteletem.
hocus-opus 2026. 04. 13. 20:36
Előzmény: #182731  Vicus2000
Na még1x:Rászánhatott volna a telex 15 másodpercet , hogy találjon egy másik.linket. nekem addig tartott: D
https://mmzrt.com/
Innen vettem:
https://opusglobal.hu/portfolio/epitoipar/
treff
treff 2026. 04. 13. 20:35
Előzmény: #182710  KKR13
Egy megkeseredett frusztrált ember vagy sajnos, aki nem képes felébredni a múltból.
tomspice 2026. 04. 13. 20:27
Előzmény: #182716  Törölt felhasználó
Ilyen ember vagy te
KKR13
KKR13 2026. 04. 13. 20:00
Előzmény: #182726  zotlan
A független, objektív média tárgyilagossága nevetséges (ugyanúgy a hatás a lényeg), de ha csak átlagosan eredményesen működik egy cég, akkor annak a vagyona folyamatosan növekszik az eredmény mértékével, ha azt nem vonják ki. Amennyiben egyik cég a másiknak osztalékot fizet, az is körön belül marad, azaz növekszik a vagyon, Lölő nem fog 50.000 Bic Mac-et fogyasztani emiatt a közgyűlés után, hogy a haszon transzformálódjon a Tiszába leúsztatva azt :) 
betgyuri
betgyuri 2026. 04. 13. 19:58
A Cash megvan, jelentem hulló késbe nem teszek be pénz., ebbe már komoly tapasztalatom van. Mindenkinek sok sikert kívánok abban, hogy pénzt keressen. 
A dislike nem számít, a cash igen :) 
betgyuri
betgyuri 2026. 04. 13. 19:57
  • Intézményi jelenlét: A kötéslistában feltűnően sok a nagy volumenű (10 000 – 25 000 darabos) tétel. Ez arra utal, hogy nemcsak a kisbefektetők menekültek, hanem nagyobb alapok vagy intézményi szereplők is pozíciókat zártak vagy kényszerlikvidálások történtek.
  • Lélektani szintek: A 300 Ft-os szint a nap végére bástyává vált. A zárás környékén látható sűrű kötések ezen a szinten azt mutatják, hogy a piac itt próbál egy új egyensúlyi pontot keresni, de a hangulat továbbra is törékeny.
  • Összegzés: 
    Ez egy tankönyvi "fekete nap". A választás utáni bizonytalanság vagy a várakozásoktól való radikális eltérés teljes bizalomvesztést okozott. Technikai szemmel nézve a 360-370 Ft-os korábbi zóna mostantól nagyon erős ellenállássá vált; ahhoz, hogy a papír magához térjen, először ezt a masszív eladói nyomást kellene ledolgoznia, amihez jelenleg hiányzik a fundamentális katalizátor.A következő napokban a 290-300 Ft-os tartomány megtartása lesz a kritikus: ha ez elesik, az árfolyam "senki földjére" kerülhet.
zotlan 2026. 04. 13. 19:44
Évek óta a magyar GDP szinte semmit se nő (állítólag " külső okok miatt") Miközben mészáros vagyona sokszorozódik. Hogy is van ez? 
zotlan 2026. 04. 13. 19:43
Előzmény: #182723  dodoanyul

Csakhogy Mészáros nem csak egyszerűen üzletember, hanem pénztároslőrinc is egyben Van bőven vaj a fején.
Nem kevés. Bár ezt bizonyítani biztos hogy nem lehet, vagy nem könnyű. Elvégre nemzeti "kapitalista" vagy mi a fene.
Geld 2026. 04. 13. 19:34
Igen egy a baj ezzel a hozzá állással 
Ha jó tudom kB 22000 ember dolgozik az opus csoportnál 
Tegyük fel hogy elő lesz írva a bosszú és a nyugati cégek előtérbe helyezése pl az építő ipari cégek pl az az osztrák útépítő cég
Csk úgy hallkan felteszem azt a kérdést ki fogja megszivni a végén vagy éppen közben 
Mészáros Lőrincvagy épen Géza a 13.keriületbol akinek nem lesz munkája. 
dodoanyul
dodoanyul 2026. 04. 13. 19:28
Magyar Péter tavaly májusban Mészáros Lőrinc cégeivel kapcsolatban is óvatosan fogalmazott. A Klubrádiónak adott interjúbanazt mondta, a Tisza Párt körültekintően járna el az érintett cégekkel, hiszen nem lehet célja egyetlen kormánynak sem a magyar gazdaság megroppantása, „figyelembe véve, hogy Mészáros Lőrinc és a hozzá köthető vállalkozások a legnagyobb munkaadók Magyarországon”. Nem tudjuk, hogy azóta változott-e véleménye ez ügyben.
Jocek 2026. 04. 13. 19:20
KKR13
KKR13 2026. 04. 13. 19:20
Én meg azt remélem, hogy átéled azt az anyagi helyzetet, amely a gyermek, fiatalkoromban általános volt (legalább is a hozzám hasonló átlag, egyszerű embereknek - pld-ul: Bokros-csomag), bár annyira szerettek élősködni, hogy mindig találtok gazdatestet a könnyebb úthoz. 

Topik gazda

betgyuri
betgyuri
3 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek