májusi eső aranyat ér - és opuszival mi lesz? rémeset álmodott a forint, fel fog ébredni csirkejózsika álmából? elesett az m1 és az m2 is talán? lebénult a kisegér, amikor kijött az utcára... végre megvan, hogy mennyit kell majd perkálni a benzinért a boltokban - éljen!
Szerencsére nem talált a doktor úr! Lóf..zt nem tudsz te rólam, de azért jelzőkkel próbálnál minősíteni. Vitakúltúrád általánosít, feltételez elég bátran, közel a nullához találati aránnyal. Ez nem egó véletlen? Mindegy az másnak van csupán szerinted, de pont te leszel a legutolsó, akinek bizonyítanok fontos bármit is🥱 Az asszertív kifejezéssel már nem is untatnálak, így vacsora előtt.. Semmi gond, néha a "legnagyobbak" is tévedhetnek..! Segítek: a tőzsde, a pénz lehetőség, eszköz, játék, jó így tekinteni rájuk. Nem vágunk pl. eret, ha épp szembeszél fúj, Trump megszólal, háború lesz vagy valamiből kevesebb jut az életben. Nem ez a boldogság(om) alapja! Úgy sejlik, sokat mehetett nálad az M1, mintha részben narancsos propagandát olvastam volna, hasonló a retorika pár eleme: "mindig a külső erők", akik támadnak, kolonizálni akarnak, elnyomni. Szerencse, hogy itthon szép és jó az élet (5év alatt pl.80%-os élelmiszer infláció), hazai felelősség egy szál sincs természetesen. Ti meg eszitek ezt a "maszlag" szöveget, vagy bölcs szavaiddal élve "rizsát". Kinek a pap, kinek.. A kis hízott koca és házi médiája is ezeket sulykolja. Csupán azt hiányoltam, hogy Soros és gonosz Brüsszel, de elég jól visszamondtad azért a leckét, hiszen jelző is volt elég, meg kb.elmúlt 100 évezés. A részvényről is írnál valamit? Mint pl. az SRV új csúcsra emelheti, vagy a tavalyinál is erősebb év várható a turizmusban, ergó még magasabb adózott eredmény jöhet idén pl, további szigorú költség kontroll mellett, hiszen elkötelezett - e téren is a menedzsment. Vagy hogy a béke is segíthet akár a papírnak, az ukrán építőipari, újjáépítési megrendeléseken keresztül? Bár ezt lehet hiába várom, várjuk, ha egyszer indoklásnak a moderátor is egyszer azt írta számodra, hogy: magyarkodásból jeles, gondolkodásból nulla..!! Igaz nem tudom, hogy ez is személyeskedés-e egy moderátortól?! Hiszen azt nem szabad, ezt megtanultam. Elêg könnyen tanulok🙂 Adalék: a kezdeteknél párom még nem volt, illetve hidegen hagy és irreleváns, hogy ki mekkorát harapott előttem a papírból. Lehet fele azóta tönkrement.."Elfelejtettükalockupot" gellért tudna erről mesêlni korábbi itteni sz.rkavarásával.. A saját egyenleg, ami egy mutató lehet. Azt pedig hagy döntse el a befektető, hogy spekulatív, rövid, vagy hosszútávú - e a befektetése itt. Gondolom ebbe nem szeretnél te a foteledből beleszólni. A többi itt a fórumon porhintés, melankólikus vagy örömteli gondolkodás, vágyakozás, pár perces, napos csoda, fröcsögés, rossz vagy jó elemzések (külön köszönet a köznek elemzőknek!) örömködês. Röviden: 3 napos csoda. Igazi örömködés és élet a fórumon kívül van, ahogy ezt vallottam korábban is. Profit pedig kereskedési időben. Öröm az is, hogy ezt is "megbeszêltük". Ha kereskedsz is sok sikert!
Frissítettem a chartokat és oda jutottam, hogy lehet át kéne számozni a hullámokat, de egyelőre hagyom! Minden esetre a piros 5. szakasz célárát le kellett áraznom, a Trump papa ámokfutása miatt! A korrekció mélyebbre jött a pánikban, mint kellett volna és kihasználta szinte maximumot! Persze csak egy leszúrással, de megnehezítette a további emelkedést! 550-520 ig kellett volna max lejönni, de 440 lett belőle! Ez a piros első szakasz csúcsa 446, ami alá nem illik már benézni! Most felfelé 580-600 környéke egy ellenállási zóna, majd a célsáv 630-tól indul, ahol már "túlvett lesz", de akár "800 fölé is mehet", mint az eredeti terv szerint! Ahol a csúcs lesz, ott lesz a kék 3. szakasz és jöhet egy korrekció! A számozás mindig utólag kerül a helyére.. Lefelé is lehet még tér, egy dupla alj, de egyelőre ezt most hagynám! :) Ehhez kellene megint egy negatív sugallat! Majd figyelni kell az emelkedésnél 630-650 környékét, de még 680 is lehet. Itt kibontakozhat egy füles is akár, csak mielőtt mindenki, végleg eldobálná a korrekció félelmében..... https://ibb.co/TMLQjm8w https://ibb.co/nM1vrPHK
NEW OPUS GLOBAL