ha a nagy képet nézem akkor el kell szomorítsalak 550-580 között lehet a megálló ,de itt ilyeneket ilyen felfokozott hangulatban nem írok,mert annó amikor a 360ft-ról írtam,hogy 260 lesz a támasz(és az lett) akkor sokan anyáztak :-)
amennyiben 800 felett zár, olyan nyitott tér lesz felfelé, hogy ott TA alapon1250-1600 között lehetne a megálló. Én ebben nem hiszek,de eddig terveim szerint jött a 600-as szint és remélem vele a 30 ft-os osztalék
Szerencsére az árfolyam nem nêzi a dagadt vêtópapa háziadóját (MTV1), ahol a propit tálalják a nyájnak ês emelkedett 5 kereskedêsi nap alatt kb.20%-ot.. Viszont a dagadêk hívei sem nêznek pl HVG-t, ez is tisz(T)a, ahol miszterSlimFit cáfolta a fake news-t, hiszen az adóbevallása mutatja a neki is tv-i kötelezettségeit, ha jól emlékszem ilyet nyilatkozott.. A kapcsolattartót pedig hagyjuk, irattartó volt ő.. ahogy melegedett a pite neki pl.kulfoldi nagybefektetőkkel angolul kapcsolattartás elindult, mert londoni brokik megjelentek, gondolom a focista tudás kevês volt, szakmai meg nem is létezett. Vki potentátja volt, szêp summáêrt, ahogy sok helyen megy/ment ez itthon, de hamarosan ennek is vége.. Mindegy is, elnêzést a kitêrőêrt. lênyeg, azt hisz az ember , amit akar, mert az árfolyam ês a piac nem foglalkozik a hittel!! Jó viszont, hogy az árfolyamnak nincs vêge, most kezd el szêpülni, aztán közgyűlés utánra remélem ünneplőbe (810Ft+) öltözik. Bár lehet óvatos az ATH, mert több helyről olvastam már 1xxx-es idei várakozást, bár az is ATH. Mi ennek csak örülnünk!
ja voltak nekem is mínuszok amikor írtam 110 tól, hogy venni kell,mert itt a forduló lassan (mert le mertem írni hogy akár 100 illetve 80ft ig akár benézhet/esetleg leszúrhat, végül a 80 nem következett be) igaz én hosszú távú célokat írtam amihez most is tartom magam,akkor még senki nem hitt nekem itt a fórumon
Tudod Te is, hogy nem akarlak megbántani, de maradjunk inkább a földön..... a korrekt tájékoztatás nem rajtad fog múlni, ahogy azt se, hogy mennyi embert húznak csőbe.... így ne legyenek álmatlan éjszakáid, ez csak egy fórum, ami alapján elvileg nem kereskedünk csak mosolygunk rajta 😁 Vagy esetleg arra gondolsz, hogy a régi motorosokra jobban hallgatnak?! Mert akkor ismét elszomorítalak... nem hallgatnak rád jobban, hiába is szeretnéd viszont több a mosolygás 😂 További szép napokat és jó egészséget kívánok a részedre!
Te is repülj innen, remélem megbüntet az Opus! Az nem gyanús, hogy a vezetők még mindig tartják a 126 Ft, 130 Ft, stb vételeiket., ami több százezres darabszám ú pakkok?!
Korrekt tájékoztatás ez a lényeg.2 hét múlva is ezt mond!Én 150ft.-tól itt vagyok,de nem szeretem a tájékozatlanakat behúzni a csőbe.RSI az egekben,hír nincs.Bennfentes kereskedésre most derült fény,a kapcsolattartó repült.
Itt nem kötelező semmi, főleg a felesleges szereplés és a visszaszállás... Szvsz ha lesz időd olvasd vissza saját magadat és akkor talán jobban megérted, hogy milyen a segítőszándékod és, hogy milyen szinten hullámzol.... Viszont úgy hallottam, hogy a Delta szektában várnak nagy szeretettel 😁
NEW OPUS GLOBAL