Saját aláírásban az urazás szerintem nem szokás, mert nagyképűségnek hat. Már sokszor a megszólításokból is elhagyják, talán a kissé feudális mellékíze miatt. Vagy inkább, mert nincs jó női megfelelōje. A tegnapi USA esés tényleg durva volt, van olyan részvényem, a hidrogénes Plug Power, ami 10%-ot zuhant. Ha innen kiszállok, lehet hogy abba viszem át a pénzt higítani.
Jó reggelt.Ma sem vagyok túl sokat de figyelem a forumot majd a városból s a presszóból, tegnap volt tippem cucuta dep-llaneros 2.5 folé...azt se tudom kik ezek...15 el raktam..jó volt....tegnap usa 10 ev bond majd elerte az 5szazalékot, zuhantak is az amik....opust ez nem érinti szerencsére, más papírok lehet megérzik ezt ma főleg ha meg is uti az 5öt ma.Kozben majd benézek.Udv:Toka Úr
Nem vagyok benne biztos ,de tőzsdecápnak nevezték álítólag itt a fórumon. Gucci nem cfolta , hogy nem Ő az:_)) vagy legalábbis egyetértenek.. a 2 elmeroggyant..
Uraim mi folyik itt Gyöngyösön? Egyszerre nagyon sokan lettünk ez jó vételi jelzés.A károgók is megszaporodtak úgy hogy szép hetek elébe nézünk.Mindenkit megkérek foggal körömmel ragaszkodjon a papírhoz nagyon sokat fog érni.Tisztelettel!
NEW OPUS GLOBAL