Nem tudom, hogy BTC-ben benne van e már az alj, lehet, hogy csinálni fog még egyet, de én abszolút nem látom bele az itt néha említett 20k, meg 20k alatti árakat. MSTR érdekes, mert szerintem egy dupla a jelen szintekről benne lehet, talán több is, de míg BTC-be bele tudom látni az új ATH-t, addig MSTR esetében egyelőre nehezebben... tudom, ellentmondásos, de így látom. Viszont MSTR-re meg az most a meglátásom, hogy abban az alj már benne volt. Én ETH, SOL, LINK cryptókban vagyok érdekelt, valamint COIN és BMNR részvényekben. Ha netán ETH újra esne, akkor BMNR-ből még vennék, mert szerintem az nagyot fog még menni. Legutóbb mikor ETH megfutott, akkor elment 180 környékére. Ha ETH esetleg újabb csúcsra tudna majd menni, akkor BMNR szerintem 250-300-ig simán elszaladhat. Legutóbbi csúcskor a teljes ETH készlet talán 2,5%-át birtokolták, most viszont már 4,7% körül vannak és 5% a cél. Tehát egy újabb ETH csúcs szerintem rendesen meghajthatja az árfolyamot. Mondjuk én nem ugrabugrálok ki-be és bár a pozícióim mínuszban vannak, nyugodtan kivárom az időmet ;)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.