Naposon szerintem nincs ott alul res a LAC-ban (igy remelem nincs miert visszamenni). Nekem technikailag nem tetszik ez a mai boszme nagy piros gyertya, hogy nem tudott 5felett maradni es behalt a kitores… sajnos
hát mondjuk nem lennék meglepne, ha trumipika haverjai is full shortban lennének.. :) úgy hetek óta tetőzött minden, max még egy utolsó felkör lehetett volna még benne, de az túl baráti lett volna.. :)
Vagy ez? Óriási botrány van Amerikában: Trump szerint árulás történt, halálbüntetéssel fenyegetőzik
Portfolio
2025. november 20. 19:09
Donald Trump felszólította hat demokrata törvényhozó letartóztatását és bíróság elé állítását, miután ők egy videóban arra biztatták az amerikai katonai és hírszerzési személyzetet, hogy ne hajtsanak végre törvénytelen parancsokat - írja a Politico.
A fele cash és kötvény pontosabban tegnap és most eladtam kb 10%-át a teljes portfoliónak, kb 20%-át a részvéyneknek. A teljesség kedvéért a kritikus ásvány portfolióm és az osztalékhoz nem akarok hozzányúlni. A mindent eladtam arra vonatkozott, amit a napokban vettem, nukleáris, kvantum, PLUG, TLRY és ment velük a GPRO meg YOLO. Maradtak az arany és ezüst bányászok főként.
Egyre inkább ezt gondolom az oknak: Fed officials sounding hawkish
Beth Hammack (President of the Cleveland Fed) warned that further rate cuts could undermine financial stability, given elevated asset prices and easy credit. Reuters+1
Lisa Cook (Fed Governor) highlighted the risk of “outsized asset-price declines” across equities, bonds and loans. Reuters
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.