Pedig simán működik, játszik 10-15 dolcsikkal, kiveszeget a hozamból, mikor elbukja az egészet egy heti fizuból vissza lehet pótolni a nullázódást. Nem sokkal drágább mintha minden héten venne pár játékot a steam-en és csupa adrenalin meg izgalom. :D
tessek szepen megosztani a kepernyot a mai naprol, cenzurazd ki, amit nem akarsz mutatni, de most mar nem hisz neked senki, 100% downvote minden amit irsz.
31 pozi? soha eletemben nem volt meg 8 aktualis pozim se nyitva. Lehetetlen 31 pozit kovetni, stoppot utanhuzni, mert gondolom stoppal csinalod. Maskepp ezt a kaszinozast nem is lehetne.
egyebkent lehet. Mas kerdes, hogy o ilyen-e. 90% talalati arany kb 0.3-0.4 kozotti payoff ratatol sikeres tud lenni. Csak ezekbe nem fernek bele hosszabb tavon a 10-20% kozotti kockzatvallalasok.
Elég nehéz téged komolyan venni... Nincs olyan tréder, aki 90%+ felett talál, Te meg csak ilyeneket írsz már hetek óta, napi 10-20%-okkal már csilliárdosnak kellene lenned... Persze, ha nem 5 dollárokkal kereskedsz
Mai termés: 31 pozi, ebből 1 mínuszos, napi nyereség: 8,8%. Nasdaq longok, NatGas és arany valamint olaj shortok. Nasdaq-ból pont időben léptem ki (szimplán azért, mert napi nyereségcél elérve, nem TA alapon), nemsokkal utána esni kezdett. Aztán engedtem a kísértésnek, még egyszer beszálltam longolgatni. De most már megin kiléptem (pedig szvsz megy tovább fel).
3)WIG A lengyel piac a COVID ota, 4.5 eve van rallyban, es 36k-->100k WIG index rally talan a legnagyobb volt az EUban, majdnem 3x meretu volt. A lengyel bankok rallyja pedig ennek is a duplaja volt. Most a wave(5) alakul, ennek a rallynak a vegen jar; es vagy kesz, vagy egy 5 hullamos, atfedeses ED alakzat lesz belole. Ezt szokasosan nagyon nehez jol tradelni, csak kimondottan jo tradereknek valo. , De nagyon alapos az a gyanu, hogy ha keszen van wave(5), akkor egy hosszabb ideig, legalabbis tobb honapig tarto, sot tan 2 evig is elhuzodo lemeno korrekcio kezdodott. A vart minimal merete fibo38%. . https://imgur.com/a/iNGagcN
Nagy örömködés azért nincs, pedig akár pozitiv jelnek vehetnék, hogy Trump - szokása szerint - szar tárgyaló, irreális követelésekkel áll elő, majd folyamatosan aláássa a saját pozicióját, Xi-nek elég egy teát kérni és figyelni a csapkodást.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.