Valószínűleg igazad van, de Musk ennek ellenére nagyon ideges.Nem tudom, hogy az egész Tesla logistics hogy van megszervezve, de ha minden kontinens teljesen önellátó Tesla gyárral rendelkezne, akkor nem erőltetné az EU-val a szabad kereskedelmet és Navarro-ra nem mondaná, hogy kb annyi esze van, mint egy zsák téglának. https://www.youtube.com/watch?v=7bU6eiexM7I
A számok ezzel szemben azt mutatják, hogy az USA ipari termelése 2007 óta stagnál. https://fred.stlouisfed.org/series/INDPRO A Biden aláirásbélyegzőjét használó valakik az elmúlt 4 évben lófaszt se tettek. Kina ellen egyébként Trump inditotta a vámháborút 18ban. Biden aláirásbélyegzőjének büszke tartója leginkább egy újabb európai háborút tud felmutatni, ami csak tovább gyengitette a nyugatot. Tekintettek arra, hogy az EU ipar 3 éve recesszióban van, olyan zökkenőmentesen sikerült az orosz energiáról való leválás. De biztos megérte, hogy Velika Novomihailovka II ne legyen orosz, mekkora eredmény!
ma hallottam a hirekben, hogy Kanadban a Walmart kong az ürességtöl, ugy kerülik az emberek. trampapa jo nagy bajt okoz mindenkinek, de sebaj, trampistak, orbanistak, ficoistak, le panistak, putinistak tessek csak tapsolni hozza hangosan, majd legalabb jooooool fog fájni - tán még nektek is -, ha jo nagy cumi lesz a vilagban. A szelsöjobb mindig is arrol volt hires, hogy jóságot es jólétet hozott a vilagra :D :D Hajrá!
Viszont a CCP hatalma aligha rendül meg attól, ha néhány hétig bezuhan a gazdaság, és mint "megtámadott" fél, könnyű egy kis nacionalista hangulatot kelteni.
Bessent szerintem jól elmondta az álláspontjukat, 5x annyi terméket visznek az USA-ban Kínából, így a tarifa emelési harc egyértelműen nekik fáj majd jobban
Kína szerintem ahol ütni tud, az fémek, mikroelektronikai komponensek,
akku technológia, mobiltelefonok, napelem panelek, e-járműalkatrészek, drón alkatrészek,
usa állampapírok, elvág kommunikációs kábeleket, nukot ad Iránnak.
Ha innen fordul, akkor elég szép dupla csúcs, A liberation day bejelentéstől számolt Fibo 50%-os korrekció és pomperj chartjan is tökéletes 4. pont és indulhat lefelé... Izgalmas az biztos :)
Remélem az USA-ban most zt gondolják, hogy eladnak mindent az európaiaknak... Szerintem nagy változás nem történt, továbbra is Kína, illetve mindig is Ő volt a fő célpont. Én maradok shortban, ameddig ott nincs valami jelentős változás
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.