Szia János A kínaiak eégsz jól tartják magukat, BABA, XPEV, LI és NIO is.. bár utóbbi 3 múlt héten letudta a korrekcióját... Szerinted amikor SPY 4300 lesz, akkor ezek hol fognak állni, cca 3 hét múlva? Köszi, Rray
Nem bántás, de szerintem teljesen más szemszögből nézzük a dolgot. Te azt gondolod, csak az a fontos, amit a FED csinál. Szerintem a FED most teljesen másodlagos. Ha a FED most azt mondaná, kamatot vág, pénzt dob a piacra, az csak még nagyobb pánikot okozna, de még próbálná is nyugtatni a piacokat Powell, szerintem akkor sem tudná. A probléma a káosszal és az óriási bizalomvesztéssel van. Ha ma bejelentené trump, oh, by the way, it was only an April joke, akkor is felpattanó után jönne a sell off. A baj az, hogy ez az elmeháborodott leszar mindent, azt csinál amit akar és - szerintem - csak a bosszú vezérli. Ennyi. Ilyen környezetben, mikor ma mond valamit, holnap megint mást, majd holnapután az első verzió teljesen ellenkezőjét, nos, ebben nem tudsz normálisan befektetni, ez a probléma. Szerintem mindegy mit csinál/mond a FED, most csak trampli számít.
Az IB feltűnően lassan remdezi a deviza konverziót, ha más devizában vásárolsz, mint a termék. Forintért vettem dollár pénzügyi terméket tegnap este és még mindig negatív az USD egyenleg. Máskor meg pár perc alatt elintézi az autoFX-et
ah köszi, a jó öreg negatív kamat környezet. már el is felejtettem. akkor az ábrák szerint abban az időszakban voltak ezek minuszban. hát reméljük olyan nem lesz egy db-ig. Én is a bankbetétnek nézek alternatívát és ezek tudtak 2x-3x jobb hozamot is mint az állampapír.
Minden évben van pár ilyen. Most kicsit shortolunk, aztán jönnek a jó beszállók. Nincs kétségem, hogy bikapiacunk megint megerősödve fog kijönni ebből a válsághelyzetből is!
Olaj, arany, részvények, kriptó minden esik mint a kő Azt hiszem ez sokáig emlékezetes nap lesz :( az garantált, hogy én minden idők legnagyobb egynapos lebegő veszteségét fogom könyvelni, nagyon úgy néz ki a dolog
Ennyi erővel ki sem kellett volna hirdetni. Szerintem nem véletlen az időzítés, ahogyan nem volt véletlen a negatív olajár előtti időzítés sem. Csak ez éppen jelzés értékű. Ha nem vonják vissza hamarosan, akkor nagyon nagy esélye lesz az előző posztban lévő elméletemnek.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.