Vetessétek fel a NYSE:LAC tickert a K&H-nal (régen kb. 8 évvel ezelőtt küldtem nekik e-mailt és pár nap múlva felvették amit kértem, nem tudom, hogy ez mostanság is működne-e).
LAR (CH1403212751) vs LAC (CA53681J1030) Jól értem, hogy a két cég egy anyacégből származik és LAR korábban LAAC volt? A két árfolyam között van némi eltérés. K&H Ertekpapírnál USD-ben csak LAR-t tudok venni. Mennyire mozog együtt a kettő? Érdemes ezt tartani, ha LAC-ot nem tudok venni?
A gond az, hogy Thyssenkrupp könyvszerinti értéke 15 euro felett volt akkor is amikor az árfolyam még 9 euro volt. Ha akkor beszálltál volna a logikád szerint akkor most a 25% emelkedés után is 50% minuszban lennél.
Én (is) erre spekulálok pedig. Részben azért amit pomperj mondott, illetve tavaly óta, amikor bejelentették a kooperációt x86 struktúra fejlesztésében (ahol eddig konkurensek voltak), az Arm visszaszorításának érdekében. Amd egyedül kevés felvenni a versenyt az Nvidiával, Intel pedig már rég vesszőfutásban van.
Pont ezt nézem én is, tegnap rajzoltam be a csatornát. Nagy reményeket fűzök hozzá, mert talán kompenzálja az alább fejtegetett remek olajrészvényem "teljesítményét". :D
Nice cath intelrol annyit hogy mar 40en,30n, meg 20n is vetelt volt ha pont eltalaltad az aljat grat de aki ezt “lekiserte” meg leatlagolta az akkorat cumizott mint aki WBAval csinalta ugyanezt, csak ott nem tert magahoz az arfolyam.mondjuk INTC most jott fel 30 %t volt honnan, 5 evesen mar csak -65/70 %korul lehet
Tkag is akartam venni 4 körül, 25%-ot ment 1 hónap alatt. Rigben is számítok előbb-utóbb 20-25% felfutásra. Nem vettem sokat, majd lesz valahogy. :) Intelt is mindenki fikázza, mégis 20% pluszban vagyok.
Ha erre spekulálsz akkor nézd meg a Thyssenkrupp könyvszerinti értékét és az árfolyamát! A könyv szerinti érték totál zsákutca. Marzsokat és növekedést figyeld! Az számít.
LAC, nagyon úgy néz ki, hogy a középtávú trendcsatornából kitört. Felfelé további elérhető célárak: 4,3; 6,6; 9; 11,3 USD. https://www.tradingview.com/x/NHKFvAR6/
Csak ha a szabadpiacon akarnal eladni furohajokat a kutyanak se kene, ertekelheti barhova ha nem veszik meg. Miert vaejatok a RIGt ukran beke a csoben furhat usa fosasig kozben kozel keleten szaudiak + 3 milla kapacitason ulnek. 50/60 kozt lesz az olaj sztem fel ev mulva. Igen lesz megrendeles dayrate meg tukrozni fogja hogy mennyirs kell az olaj( jelenleg semdnnyire) nyilvan szigoruan szvsz de komoly perverzio a szellel szemben hugyozni (mar bocsanat)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.