Kb. pont erre szamitottam. En tovabbra is azt gondolom, hogy ez a “drill baby drill” rohadtul kedvezotlen RIG szamara. Marha jo lesz, hogy szetfut mindent es rengeteg olajat ont a piacra… A helyzet sulyossagat erzekelteti, hogy az OSX index 1,2% pluszban, RIG pedig 2,8% minuszban. Persze lehet arra fogni, hogy a beiktatas utani elso nap nem mervado. Meg hat tulajdonkeppen foghatjuk a mai onos esore is. 😂
Japán pénteki lehetséges kamatemeles (0.5-re) esetleg szépen lejjebb tessékeli? Vagy most erre felkészült a piac és nem fog az történni mint 2024 augusztusban a carry tradek miatt.
SPY daytrade Elkezdodott egy visszahuzodas. Ha a penteki melypont, 5995 ala letorne, akkor krzd gyanus lenni, hogy wave(v) keszen lehet. Jo lesz vigyazni. . https://imgur.com/a/JTT5sgw
azért a szavazás nem egyértelmű, szinte biztos lesznek védővámok, csak lehet a barna foltos bárányok hátsó combjából készült gyroshúsokra, hogy ne maradjon szégyenben hogy nem az lett. De úgy vettem hogy komoly hatású széleskörű vámot kérdezted így a kiegyezésre szavaztam.
Lehet hogy RIG így már kedvezőbb felvásárlási célpont lett. Ne felejtsük el a reddit birka hívőket a "drill baby drill" jelszónál rákeresnek hogy mondjuk "drill leading companies" és már rá is repülnek. Ma választ is kaphatunk rá
a következő 4 évben célszerű lesz kerülni az ilyen kérdések több okból is ..pl. tramplii és musk tweetek , mondatok piacmozgató hatásúak lehetnek, lesznek 1-2 %ban le fel ugri-bugrik , így aki nem megfelelően kezeli a kockázatot annak mókás lesz napon belül vagy 1-2 napra poziban lenni szvsz...
Kedves Fórumtársak! Akinek van kedve szavazzunk! Trump tegnap védővámok sorából kihagyta az EU-t, ma pedig arra ébredünk védővámokkal fenyegeti az EU-t ha ez lesz meg az lesz (Tárgyalási alap..bármi) Hozzászólások predikciók is jöhetnek! :))) Aki arra szavaz hogy bármi módon Trump és EU megegyezik és elmaradnak a védővámok nyomjon: FEL Aki arra szavaz hogy a védővámok kerülnek bevezetésre az EU ellen az USA-ban nyomjon: LE
Hááát én most elbizonytalanodtam RIG kapcsán. A beszédben azt mondja, hogy fúrni fogunk, ahogy még sosem. Alattunk van a folyékony arany és gáz. Leszoritjuk az árakat. A tengeri fúrás nem olcsó. Ha az a cél, hogy olcsó olajat termeljen, az nem biztos, hogy a tenger, óceán mélyén van.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.