Komolyan nem kérdezem meg többet,de szerintetek mi lehet az oka annak, hogy az USA olajosok ennyire gyengék annak ellenére, hogy olaj és az indexek is egész szépen viselkednek?
Epp ezt neztem en is. Naposon csokkeno trend tort mar 80 feletti zarassal, a mai kep alapjan pedig ha 81,50 fole tudna zarni ma/holnap, akkor be lehet rakni a tankonyvekbe a kitorest. Kicsivel 92 feletti celarral.
6.2-6.3 a felső emelkedő trendvonal a korábbi markáns napos/hetes csúcsok alapján, onnan várok korrekciót 5-re RIG-ben. Most számomra is hihetetlen, de technikailag indokolt lenne. BORR lemaradó, lehet jól jártál a cserével?
Abban maradéktalanul egyetértek, hogy RIG felfele tart. A 9.6-al is egyetértek, azonban kizártnak tartom, hogy ne legyen benne érdemi korrekció. Te mint nálam 100× tapasztaltabb trader, tudnod kell h ilyen feszített indikátorok mellett jönni fog korrekció...amikor már mindenki elhiszi, hogy korrekció nélkül megy az űrbe, na akkor általában jön egy esés...
RIG szerintem mar nem fog visszatesztet csinalni, az elso target 9.6, es szerintem nem lesz benne tradelheto visszakorrekcio. Nagyon veszik az intezmenyek, minden nap oriasi a volumen, napi 25-30m db reszveny (!), tehat 20 nap alatt megfordul az egesz 600m db ! Ilyen eros vetel kereslet a legszebb meseben sincs. Szinte egymast felrelokve, mindenaron tepik ki az eladok kezebol a vevok a keves elado reszvenyt. (amugy, van eppen eleg papir ami korrigal, miert epp ezt kellene eladni par tized pontert?) . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230117v02xittn1.jpeg
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.