Én ezeken a szinteken már vettem belőle longot a lerántásokban (igaz az imént adtam is már), a dollár most szerintem segíti. Nem hiszek abban, hogy 1800 alá esne ebben az inflációs környezetben (hacsak nem lesz teljes összeomlás).
Megvolt az OPEC meeting, nincs katalizátor lefele. A következő fegyver az USA olajexportilalom lenne, de ha Biden ezt meglépi az EU iszonyatosat sziv az orosz olajembargo miatt.
Nagy a beépitett tőkeáttétel a cégben a sok adósság miatt, gondolom ezért egy ilyen magas bétájú céggel szivesen spekáznak. De majd ha rájönnek, hogy még akkor is 100 dollár lesz a WTI, amikro a CPE már javarészt törlesztette az adósságait, akkor lesz a nagy csodálkozás. Az a baj, hogy addig marad spekarészvény status és szerintem lesz itt még kamatpara bőven. Attól tartok bankpara is.
Biden kapott egy kis termelésemelést a novemberi választás előtt, de az OPEC kitart az Oroszok mellett. Kecske és káposzta. Hosszú távon bullos az olaj!
Beszarok CPE-n :)))!!! 2 napig ez tartotta magát a legjobban, aztán a 90% nagytulaj hirtelen rájött, hogy mégse, meg dehogy! Sajnos ez egy kis cég, azt csinálnak vele amit csak akarnak
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.