"Jobb meg sem nézni, hogy akkor hol jártak a commodity papírok" Én sajnos elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem...bár ne tettem volna! De szerintem itt is hamarosan visszatér a kutyus a gazdihoz!
Így van az arany elől a BTC szívja el az egyre növekvő likviditás. Ezért lett létrehozva 2008 ban. Satoshi vagy a világ legszerenyebb embere, szerényebb mint Buddha. Vagy már "baleset érte" és már sose tudjuk meg ki a megbízó. Az olyan befektetok akik porfoliojuk egy részét, véges, ertekallo arányban tartották, vesztartaleknak annak létrehozták a BTC-t. Gondoljuk el ha nem lenne Krypto akkor már mekkora fölös penzmenmyiseg szabadult volna rá az aranyra. Akkor az lenne valahol 40.000 környékén. De így a problem solved. :). Mindenek oka van
Nem csak Te nem erted. Egyedul XOM, Chevron kis pluszban. Fura. Brent pedig februar kozepen volt utoljara ennyi. Jobb meg sem nezni, hogy akkor hol jartak a commodity papirok.. De elobb utobb csak beernek ezek is! :) Mondjuk ma egy ismerosom pont megjegyezte, hogy mekkora loser vagyok, hogy nincs teslam es hogy ő egy eve tozsdezik es tripla loveban van, sor Mar a baratai akarnak penzt adni “kezelesre”.. Mondom jol van, hajra.
Én is így vagyok most vele. Pici pakkokat veszek kis kapitalizacioju cégekbol nem nagyon gondolkodva. Meg untam most a józan gondolkodást. De nagyot nem kockázatok, csak apró pénzel . :)
Ganxsta Zolee szerint, "Ezavalóvilág"!!! 2020as évem erre ment rá, hogy a 6-10 p/e - s fostalicska , óriás profitot termelő cégekkel kerestem kb 30%ot ahelyett, hogy szembecsukva vettem volna valami szutykot és ősszel már nem kellett volna dolgoznom. Ez van, váltani kell gyerekek!
Védekezni kell a jegybankoknak a defláció ellen. Nem lesz válság, a jóságos jegybankok minden eszközt bevetnek, hogy ezt megakadályozzák. Az alacsony kamat megszünteti az adósrabszolgaságot. Az alacsony kamat észszerűvé teszi a magas részvényárakat. Az államok nem mennek csődbe, ha saját devizában adósodnak el. Nem érvényesek a közgazdaság régi szabályai, új világ van, mert a jegybankok kézben tartanak mindent. Majd a jegybankok szépen lassan leeresztik a lufit. A pénznyomda csak a kisebbik rossz. A jegybanki nyomda csak egy tűzoltóeszköz. Soroljam? Csak itt a fórumon naponta 20 ilyet olvasok. A PF-en naponta van ilyen cikk. Nemzetközi sajtóban dettó. Mind- mind az MMT elméletkör szüleményei.
Nem tudom. Lehet, de rohadtul idegesít, hogy fél éve ülök a 10-20 P/E-s bányákban, amik nyereségesek, osztalékot fizetnek és nem hogy nem mennek, de még esnek is...
ez engem is érdekelne. szerencsére pont ki tudtam ugrani az aranybányászokból a héten, kicsi profitot bezsebelve, de szeretnék visszaszállni. azt olvasom több helyen, hogy az arany 2.0 (btc) szívja el a likviditást, ki tudja...
Kedvenc kommentem egy pennystock rh forumból, egy kérdésre, hogy mit érdemes venni épp aznap, a válasz az adott tickerkód és a "dont think just buy" megjegyzés. :D
https://www.hwsw.hu/hirek/62756/elon-musk-signal-facebook-whatsapp.html Sok embernek már azt is meg kell mondani, hogy gondolkodjon, mit csináljon? A történelmi ismereteim alapján, gondolkodtam, hogy vezetők hogy robbanthatak ki háborúkat. Jelen korunkban biztos nem történhetne már ilyen. Ja, mégis... (Signal amúgy tényleg jó)
Az emberek nem esznek meg semmit, mert 100 emberből 95 azt se tudja mi az hogy MMT. Nem is érdekli. Csak azt nem értjük itt sokan hogyha 12 éve ki van nyitva Pandora szelencéje mikor jön már el a végítélet? Mert kicsit már fárasztó olvasni bő 1 évtizede hogy hamarosan eljön az apokalipszis mert pénzt nyomtatott a jegybank :) Szerintem inkább a sok spekulációt kéne betiltani, amik be is voltak nagyon sokáig 29 után. Amíg azok nem voltak, igazán komoly válságok se voltak, milyen érdekes. Az MMT már csak következménye a sok szélhámosságnak, de az már csak egy tűzoltőeszköz. De ha nem akarsz több tüzet, nem a tűzoltót kell leállítani, hanem a gyújtogatókat.
Köszönöm! És rövid távon mit látsz? m15 idősikon 13630 meglehet a jövőhéten? Szerintem addig mindenképp visszakellene korrigálni (itt a MOL-al ellentétben, nincs srv felhajtó erő, mert ott nem hagyják korrekciózni)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.