én szmáítottam egy 15 ft osztalékra. beszálltam mert tud egy olyan magas eps-t amit az árfolyam nem követett még le, de az utóbbi évek egyetlen rossz döntésem volt, nem kalkuláltam ezzel az olasz melóval. de szerintem ezt seni nem látta jönni
Ez várható volt. Legalább elkezdik venni a saját részvényeket is. Ha jól olvasom 5% ig veszik a papírt Kisebb probléma hogy ez a forgalmat tekintve ebben a formában kb 20 évig fog tartani. Azért érdemes elmenni a közgyűlésre hátha ehető lesz a kaja....)) Nem olvastam de remélem 2024 re minden dolgozó bonusa vissza lesz vonva tekintettel az olasz helyzetből faladó prudens működésre....
Ez várható volt. Legalább elkezdik venni a saját részvényeket is. Ha jól olvasom 5% ig veszik a papírt Kisebb probléma hogy ez a forgalmat tekintve ebben a formában kb 20 évig fog tartani. Azért érdemes elmenni a közgyűlésre hátha ehető lesz a kaja....)) Nem olvastam de remélem 2024 re minden dolgozó bonusa vissza lesz vonva tekintettel az olasz helyzetből faladó prudens működésre....
"Határozati javaslat a 3. sz. napirendi ponthoz: [■]/2025. (IV.17.) számú Közgyűlési Határozat:
A Közgyűlés úgy határoz, hogy a Társaság a 2024-es üzleti év az adózott eredményének és
eredménytartalékának terhére nem fizet osztalékot. " . bővebb magyarázat (magyarázkodás) a 6.-7. oldalon . CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. - Közgyűlési előterjesztések 2025. - Bet site
A 45 forint sosem volt beárazva, ahhoz 550 feletti árfolyam járna. A jelenlegi ár egy 30 Ft osztalékot termelő képességű cég szintje. A CIG-ben a képesség több, az osztalék meg valószínűleg kevesebb.
A 45 forintos osztalék már kiárazódott. A jelentés után szerintem erre már senki nem számít. Fő kérdés, hogy ezzel a 400 körüli árfolyammal mit árazott be a piac. Ahhoz képest érdekes, hogy negatív vagy pozitív meglepetés lesz-e.
CIGPANNONIA kitartók