A lottó ötösöm jönne igy be :) Délután bátorkodtam ezt felvetni:' '284,0 HUF
80 db Evazeller is megérkezett? :) :)' És most mit olvasok? : a napokban vett cig 245-ös vétel ---- kiment 280-on
Na, akkor 2023 aranybetűs év lenne! :D 20-22 Ft-os osztaléknál, azért - ezen az árszinten- nem olyan rosszak a kilátások! 1-2 éves távlatban nem lehet vetélytársa az PMÁP-nak, de hosszabb távon már fordulhat a helyzet.
:) így vannak ezzel többen, utána elkezdik adogatni pár százasával és ismét esni kezd. De pamut beküldte a linket, hogy készül valami és én, aki nem vagyok ilyen illikvid papírban grafikon hívő is elgondolkodtam rajta. Tehát a grafikon is megmondta. :)
Hát, én is kíváncsi lennék, hogy bennfentes-e. Lentebb írtam is, hoyg 30-50 milla napi forgalom kell, hogy beinduljon. De, jövő héten kiderül. (vagy ma este) Vagy esetleg valami short (nem tudom hol lehet ilyet) zárás így hónap végén ?
Továbbra is kérdezem, hogy mi a tököm van itt? Mondjuk már kezd beremegni a kezem és fogalmam sincs, hogy tartsam vagy dobjam, mivel nem tudom, mi van a hátterében..
Én is kiszórtam 265-ön, de félig tele a pohár. A tetejét nagyon nehéz eltalálni, és semmi nem garantálja, hogy nem megy vissza 250 környékére, mint már annyiszor. Így is nagyon szép hozam volt. Viszlát CIG, köszönöm a halakat, és alighanem még találkozunk :-)
Bekapcsolná az 256 felett is, ha nem kellene a csirkefarhát az ez alatt eladóknak. Már harmadjára szippantotta ki, nem igaz, hogy nem tűnik fel az ez alatt eladóknak, de mindegy. Éva ! Köszi a mínuszt. :)
Egyébként az Opussal (Konzum) már megpróbálták, akkor nem jött be. Mivel ezek nem olyan próbálgatós népek, ezért jött az alkusz és a totális irányítás, ide már nem kell 4IG. :) Persze, ha véletlenül jönne, akkor még a biztosítottaknak is menekülést ajánlanék nem csak a részvényeseknek. :) Szerintem.
Ja, hogy erre is válaszoljak. Én illikvid papírnál nem igazán hiszek a grafikonokban, de ez valóban érdekes így. Ha 50-100 millás napi forgalmakat generálva látnám ezt , mint CIG-et kevésbé követő kereskedő, akkor nem kérdés egy 'valamerre' való 'kitörés' látszata. Érdekes... Itt egy elfeledett hír : https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2017/11/kinai-biztositoval-mukodik-egyutt-cig-pannonia Ez egy nukleáris viszontbiztosító is és annak idején a Paks2-vel kötöttük össze. Szóval akár készülődhet is valami 5 év elteltével. :) Csak beírom már, mert hiányoznak a mínuszok. :)
Na, ismét adtak egy mínuszt egy grafikon belinkelésére. :) Vagyunk itt páran régi motorosok (Hardcore, Te, én), akiket nagyon utálhat. Hardcore is belinkel egy bet közleményt és lemínoszolja az aberráltja. Csak azt nem értem, ha ennyire gyűlölettel és egyet nem értéssel olvas minket, akkor miért olvassa ezt a fórumot. Tudom ezzel ismét sikerült népszerűvé tennem magam. :) További boldogságot, sikereket és szép napot, aki olvassa ezt a fórumot. :) (természetesen az aberráltnak is)
CIGPANNONIA kitartók