Én is szeretem a Ta-t, sőt használom is. Viszont azt gondolom, hogy sem a GYJ sem a KGY óta tartó kereskedés nem TA alapon történt. Kell is figyelni a technikát és a chart-ot, de fontos a megfelelő helyen és megfelelő súllyal kezelni. Jelenleg a CIG esetében én max 20-30%-ot adok a technikai iránymutatásnak
Nalam mint irtam is a fibo 0.5 nel tortent fordulat a mervado ezert is irtam,hogy szvsz jelenleg emelkedo trend csatiba tertunk vissza. A mai napra ennek megerositeset varom es 2-3%-os emelkedest.
MetalHeart elemzese bemasolom. CIGP: A nagy kitörést követő új csúcsról(544) egy down trendcsati alakult ki és abban csorog lefelé fel-le mozogva. A legutóbbi - alsó élről való - fordulás során elérte a felső él, majd a GYJ-re megpróbált egy kitörést, ami besült. Vágó Atesz időközben a célárazásában átsúlyozott a 352-ről 456-ra (ezt bejelöltem, mint fundás zónát), így legalább ez egy fontos alapot ad a továbbiakban. A hét első felében eldől, hogy ismét lecsorgásba fullad az irány vagy esetleg újra megpróbálja a kitörést. Előbbi kiváló (sávozós) kereskedésre adna lehetőséget, míg az utóbb esetben valszeg átmenne "új hírek"-re gyúró spekulációba. A csökkenő trendcsatiban kényelmesen elérhető lenne a maradék rés(372-381) betöltése, miután a 21MA(428) kisebb nyomást helyez az árfolyamra és továbbra is használható maradna a down trendcsati. http://kepkuldes.com/images/6e85cca98177cba73fa4821b2de5bd2f.jpg
Az én tippem ugyanaz mint a múlt hétre: szokásos oldalazás, esetleg kis csorgás. Mindezt persze +/- felülírja ha valami csoda folytán (valamire) elindúlna.
Remélem azért hogy a címben szereplő "hívők" nem arra utal, hogy csak felfelé lehet nyilatkozni, mert akkor ott vagyunk ahol a part szakad :) UCO-nak nehogy szóljatok mert rákap mint tyúk a takonyra :D
Fibo 0.5 382ft volt az alja innen fordultunk jelenleg emelkedo trend csatiban vagyunk Marciusban szvsz ujra 500ft kozeleben lesz a kereskedes. 467ft ellenallast tesztelhetjuk amennyiben az USA-ban kitart a jo hangulat es nem lesz nagyobb merteku eses.
CIGPANNONIA kitartók