Topiknyitó: poreci 2017. 08. 29. 10:16

4IG részvény  

Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bumm péntek, 09:59
Előzmény: #86719  --siemens--
20 forint miatt 140 pontot jön fel?
--siemens-- péntek, 09:58
Előzmény: #86718  Kata726
Osztalék miatt. Június 8-ig lehet venni......
Kata726
Kata726 péntek, 09:51
Előzmény: #86717  bumm
Most komolyan, a 4ig kapcsán megy a Nerezés, elfogadom. De akkor Opus mi a tököm? Az hogy a francba száguld napok óta?
bumm péntek, 09:44
Előzmény: #86716  Zoli4444
Jaj itt megy a kínlódás, senki nem akarja eladni a barátunkon kívül. Bezzeg az opika száguld, remélem más is vett lent nem csak én, ha már elszórakoztattam a nagyérdeműt itt az opikával!
Zoli4444 péntek, 09:29
Előzmény: #86707  Nemtommilesz
30 perc alatt 7 Milla forgalom 
Zno péntek, 09:05
Előzmény: #86714  bronz
Van aki azt gondolja ez a digitális hadszintér. Ott van a szerelmes vagyok Orbánba topik ahol kedvére éljenezheti.
Te meg a másik szélsőséget képviseled mert az írásaid alapján az életbe nem vennél ebből a részvényből csak és kizárólag szapulni jársz ide. Pedig a topik a 4IG részvényesekért lett megnyitva nem pedig ellenük ezt kéne tiszteletben tartani. Ez van sajnos mikor egy topik gazda nélkül nyitva marad így bárki úgy érezheti itt kiélheti magát. Akinek nem inge...!!
bronz péntek, 07:57
Előzmény: #86709  Vilgaz65
Vigyázz, át ne operáljanak közben nővé,mert a végén az ukrán frontot fogsz kikötni.
bronz péntek, 07:56
Megártott a kannás tablettás bor?
Zoli4444 péntek, 07:44
Én nem feltétlenül látom MP ben hogy feltétlenül ki fogja szolgálni Brüsszelt.Az elején igen igyekszik jò fiú latszatát kelteni de egy idő után szerintem ha látja majd hogy őt is szopatják meg újabb mérföldköveket kell teljesíteni meg még jön egy újabb kérés ő is fordulni fog bizonyos dolgokban ( bízzunk benne 🫤) .Kérdés hogy addig mekkora lesz a rombolás és milyen folyamatok indulnak be ( pl Ukrajna csatlakozása , bár valószínű őket is csak is szopatjak hogy hajlandó legyen a darálóban lenni).Kérdés az is hogy az EU nak elég lesz ha a total korrupcióbòl vissza lesz véve a szívarvany kerdés is szababban lesz kezelve vagy ragaszkodik majd ahhoz hogy a migrációba is húzzunk bele meg az oroszokkal ,kínaiakkal ,amerikaiakkal is business -elgessünk úgy ahogy ők fütyülnek.Ez kérdés hogy ezt fogja e hagyni ?Ha tippelnem kéne most épp azt mondanam hogy lesz amikor nemet mond csak nem tudjuk mikor meg az EU addig mit akar addig elérni amíg még jò fiú látszatát kelti?
scari
scari csütörtök, 21:01
Itt aztán mondhatod! Majd jól kitiltanak. Ez a módszerük.
bumm csütörtök, 21:01
Amcsiban minek örülnek. Az opikát lestem egész nap ma, ha volt egy kis időm. Tudja valaki?
Vilgaz65 csütörtök, 20:55

Aki 4ig részvényes és nem a Fideszre szavazott, vagy legalább a MI H-ra, az igen ostoba ember.
Mert lehet, nem volt minden törvényes, de nem volt itt sem több törvénytelenség mint máshol, egy viszont biztos a Fidesz építette fel ezt a cégbirodalmat, csak ő vihette volna tovább hatékonyan ezt a lendületet, ami a részvényeseknek és részben az országnak sem vált volna a hátrányára. Sajnos MP annak a nyugatnak lesz a lakája, aki üveggolyókat osztogat a népnek, miközben végzetesen kifosztja és eladósítja, erkölcsileg degradálja  az országot.
OV, de főleg az uram bátyám Fidesz  megérdemli a bukását, de az ország számára OV személye fenntartott alternatívát kelet felé való jövőnek. Most viszont ahhoz a nyugathoz szavaztuk magunkat, akinek a vezetőik a háborúba menekülnek, hogy önmagukat , a bukott liberalizmusukat átmentsék, gazdasági csődjüket leplezzék. Ezért kell majd menni pár év múlva , ha nem ébredünk fel a magyar fiataloknak is harcolni az orosz frontra. Az ukránok sem azt képzelték el , amit most a nyugat és zselé tesz velük,  azért Ukrajnáért harcolnak, halnak  meg,   amit már nagy részben felvásárolt a nyugat élősködő hada..
Az első és a második világháborút is azért lehetett megszervezni, mert az emberek többségének fogalma sem volt a valóságról, ebben sajnos ma sem változott semmi..
Zno csütörtök, 20:55
Előzmény: #86707  Nemtommilesz
Ha netán bannolnának a fórumról meg is van a következő felhasználó neved: Fingomsincs 😀 
Szeretem olvasni az írásaidat. Nem is azzal van a legnagyobb baj, hogy ide oda rángatják ezt a részvényt inkább az amiért megtehetik ami a bizonytalanság! Nem tudja senki milyen esetleges visszásságokat találnak amiről fogalmunk sem volt. Ezért lenne jó mielőbb átesni az átvilágításokon és meg tudni mit tervez a kormány ezzel a céggel. Utána tud csak stabilizálódni az árfolyam. Közép és hosszú távon az a kérdés jó vagy nagyon jó lesz nekünk. Legkésőbb szeptemberig rendeződik minden addig megy a liftezés. Én így látom.
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 20:20
Előzmény: #86706  Zoli4444
Szia Zoli4444, Szia bumm !  Őszintén? Fingom sincs. De az érzetem az, hogy mindenki bízik a 2200 feletti megmaradásban. Ezért reggel sima indi, oldalazás, minimál forgalom, irány nincs, aztán a derült égből a könyvre borítanak, leöntik a 2220-at és lendületből a 2200-et. Alá akarnák vinni min 2170-ig stoppokat kiütni. Ha az megy akkor 21xx alul délelőtt 10-re. Lovetta innen ki, de még a tömeg itt picit leviszi félelemből, majdfordul de ott fog oldalazni nem fog emelkedni. Lové átvisz Opit felránt, FOMO, péntek és faszaa! FOMO, és utána Opi borít derült égből, lóvé kivesz, aztán lóvé ide, és ez kezd felhúz délutánra. a mire? FOMO tömeg elindul, fordult venni kell. veszik. Pénteki záró 2300...  hétfőn rés nyit,  újra 23xx  fomoval.  2400 megint fal lesz.  Opi május 21 óta emelkedik, én már biztosan lentebbről sávosan adnám, függene hány db van, osztit biztos jó megvárni? lehet már nagyobb lehet a bukó mint az oszti. Inkább a tuti megvannal megköszönni, ha jól emlékszem 300 körül vetted? ezért a 30% nyerőt én kivenném. nagyon jó az ilyen távon meg főleg. De nemtommilesz :)
Zoli4444 csütörtök, 18:33
Nemtom aki ma tudta 🙂.Mit tippelsz holnapra ?
Zoli4444 csütörtök, 18:31
Előzmény: #86702  keeper
Hát ugye amikor megemlítettük hogy esetleg nem biztos hogy reális az emelkedés mértéke illetve a folyamata sem akkor ugye volt aki azt mondta hogy belevett és jòt mosolygott rajtunk . Kíváncsi vagyok sehmet és Kata mosolya ma is őszinte volt e .Vagy holnap őszinte lesz e? Mert őszinte leszek ha tippelnem kéne a java csak most jön az emelkedés utani "korrekciónak ".
Zoli4444 csütörtök, 18:22
Előzmény: #86703  keeper
Ott egy nap alatt ment annyit nem ?
keeper csütörtök, 18:16
Előzmény: #86689  Getup

".2 nap alatt 10%minusz a semmire"
.
Mondhattad volna azt is, hogy 2 nap alatt 17% plusz a semmire (vagyis a kötvénykibocsátásra, amit meg is evett a mostani 200 milliárdos mínusz), ahogy várható is volt, jött is a rollercoaster hatás, szvsz lépcsőzés lesz megint.... Ha nem kapod el időben a felt, akkor már utólag életveszélyes beszállni, főleg ilyen RSZR nyilatkozat és politikai környezetben.
keeper csütörtök, 18:07
Előzmény: #86684  Zoli4444
Anyám borogass. Z, ritkán nézek át a másikba, most megtettem, de csak hüledezek.
.
Újabb legenda: shortos veri le az árfolyamot.... volt már, hogy a fórumokon beszéltetik le az embereket, alapok dobálják, nagybüfi dobálja, kisbüfik dobálják, napizók a hibásak, most shortos speka broki játszadozik. Emberek! Amikor decembertól majd 2 hónapig hintáztatták 4100-4300 között 100 50 és 25 ezres pakkokkal alul felül megtámasztva, - szükség esetén dinamikusan növelve a részvényszámot! - se esni se emelkedni nem engedték az kinek volt az érdeke?? Arra miért nem reagált a cég?
Akkor kezdtek el nyilatkozgatni, amikor néhány hét alatt hirtelen több mint ezret zuhant, ahogy közeledett a választás.
.
Rice meg tanácsot ad FP-nek... hát jól nézünk ki, ha a vezetés ennyire fű fa virág. Mondhatta volna neki azt is, hogy Rizsa, nincs lóvé, nem veszed észre?
Még a legamatőrebb számára is világos, hogy a 2030-as hitelviszafizetési határidőt akkor is nehéz lett volna tartani, ha orange county marad, még 0 osztalékkal és safe-fel is.
.
Kis kitérő:
-
" kibervédelem és a közös hadgyakorlatok területén"
.
Egy vicc, az eu-s NIS2 tekintetében az egész tetves országra 10db auditor van, mire sorra kerül egy cég akár évek is eltelhetnek és a NIS2 se ma indult, hanem 2022-ben, ráadásul olyan baromkodásokat kérnek be, aminek a kibervédelemhez kb. semmi köze, csak papírhuszárkodás és az adatokat mind eltárolják valahol....fasza...
.
Ha valaki azt hinné, hogy kamuzok tessék:
https://sztfh.hu/nyilvantartasok/auditorok/
.
Az USA kibervédelmet meg inkább ne is említsük, miután az usa hírhedt a buherált FW-ű hálózati eszközökről, szövetgesei lehallgatásáról és hálózataikban való jövés menéséről, szóval a hajunkra kenhetjük.
A Lucas drón projektjük meg szépen leszerepelt Iránban.
-
"Ruszin-Szendi Romolusz jelezte, hogy Magyarország támogatja a szerb katonai kapcsolatok erősítését, ami álláspontja szerint hozzájárulhat Szerbia NATO-hoz való közeledéséhez."
Szerbia akkor fog ettől közelebb kerülni a NATO-hoz, ha megint bombázni fogják Belgrádot... a szerbek az albánoktól talán csak a NATO-t utálják jobban, de álmodozni lehet....
-
"magyar védelmi ipar újjászervezését és állami kézbe vételét."
A másik topikban már ordítanának, hogy DE a gyárak most is állami kézben vannak. Szóval mire teccenek itt gondolni konkrétan mennyi az annyi, hány százalék, valami konkrétum kéne, de mindeki kerülgeti a választ mint a forró kását. Mondjuk nyilván okkal...nem akarják szét@ az árfolyamot...legyen meglepi...
-
RSZR szöszenet 2025-ből:
https://24.hu/belfold/2025/10/07/ruszin-szendi-romulusz-4ig-kormany-hadiipar-nemzetbiztonsag/
Atak csütörtök, 17:51
Ma nem voltam,de látom elég siralmas nap volt ez megint.Százalékosan megint ez esett a legnagyobbat.Nem erre számítottam.Jól értelmeztem,hogy Ruszin állami körbe akarja visszaállítani a hadipari fejlesztéseket?

Topik gazda

poreci
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek