Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ne is mond... a mai napom 7 konti short amiből 3 veszteség 100p. egy nullás 3 viszont nyerő 300 p. ,, Nem tudom már mindenki zárta volna a pozikat s csak az árjegyző van tele ? ...vagy mire várnak ? Mert hogy ilyen szinten nincs vevő ilyen kt mellett ok ... de hogy eladó sem ....
Most már jó. Lehet, hogy akkor éppen barkácsoltak rajta valamit, habár akkor azt nem értem, hogy azt miért nem egy tesztrendszeren csinálják. A ~'tele van az oldal szoftveresen trágya dologgal' részt viszont tartom.
félig off: Jó szar ez a portfolio .. Most azt mutatja, hogy a záró 135 997,44, +1.64% emelkedéssel. Miközben az a tegnapi záró. Igazán kereshetnének már egy normális szoftverest, tele van az oldaluk ilyen trágya dolgokkal.
Egyre szarabb .... 62 kontit bírtam ma lekereskedni, nyitó után long, majd short.... az utolsó 4 kontim záróban ment csak el.... persze jó ha volt darabonként 200 nyerőm .... de kivárás van , csak az árjegyző terelgeti a kicsiket........
Mekkora egy aljasság ami hatiban van...már tegnap is előfordult, hogy látod a könyvben az ajánlatot, ráveszek vagy ráadok és nem teljesül, mert már nincs ott, mert nem frissül időben az egész....ennyit a kikapásról...
Látva a heti próbálkozást , és hogy lassan elfogynak az eladók, ma már felette zárhat, így longolni kezdtem, de nagyon nincs benne eladó ... nyitó után vettem 10 kontit, azóta szinte semmi...de ha Otp-t elindítják kikapom az árjegyzőt...
Erre a hírre meg Usa- Irán nagyobb eséllyel fordulhat .... én megtartottam a longokat ...már csak azért is mert 128 k. erős támasz a buxban ma addig várnám le és onnan akár új ath is jöhet .....
Ma rendben halad a topik. Aki kötekedik ezutan, trollkodik törlöm a mindannyiunk érdekeben, menjen tovább a topik. Adtunk időt nelkülünk, leállt a topik. Majd most visszaállítjuk
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!