Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Most már jó. Lehet, hogy akkor éppen barkácsoltak rajta valamit, habár akkor azt nem értem, hogy azt miért nem egy tesztrendszeren csinálják. A ~'tele van az oldal szoftveresen trágya dologgal' részt viszont tartom.
félig off: Jó szar ez a portfolio .. Most azt mutatja, hogy a záró 135 997,44, +1.64% emelkedéssel. Miközben az a tegnapi záró. Igazán kereshetnének már egy normális szoftverest, tele van az oldaluk ilyen trágya dolgokkal.
Egyre szarabb .... 62 kontit bírtam ma lekereskedni, nyitó után long, majd short.... az utolsó 4 kontim záróban ment csak el.... persze jó ha volt darabonként 200 nyerőm .... de kivárás van , csak az árjegyző terelgeti a kicsiket........
Mekkora egy aljasság ami hatiban van...már tegnap is előfordult, hogy látod a könyvben az ajánlatot, ráveszek vagy ráadok és nem teljesül, mert már nincs ott, mert nem frissül időben az egész....ennyit a kikapásról...
Látva a heti próbálkozást , és hogy lassan elfogynak az eladók, ma már felette zárhat, így longolni kezdtem, de nagyon nincs benne eladó ... nyitó után vettem 10 kontit, azóta szinte semmi...de ha Otp-t elindítják kikapom az árjegyzőt...
Erre a hírre meg Usa- Irán nagyobb eséllyel fordulhat .... én megtartottam a longokat ...már csak azért is mert 128 k. erős támasz a buxban ma addig várnám le és onnan akár új ath is jöhet .....
Ma rendben halad a topik. Aki kötekedik ezutan, trollkodik törlöm a mindannyiunk érdekeben, menjen tovább a topik. Adtunk időt nelkülünk, leállt a topik. Majd most visszaállítjuk
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!