meszics

Regisztráció: 2013-03-13 15:22:05

Hozzászólások száma: 4 627

Utolsó hozzászólás: 2020-09-28 11:26


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

BUX index, BUX határidő, BÉT! hétfő, 11:26
Igen, ezeket amiket leírtál, miután leírtam az első bejegyzésem, jobban elkezdtem összeszedni az információkat. Megnéztem mikor regisztráltál, miket írtál be az utóbbi időben, stb. Ezért is írtam hogy Hathor törölje ki a megjegyzésem. Más súlycsoportban kereskedünk. Csak ahogy írtam mikor leírtad hogy fél milliót nyertél, egyből elkezdtem hitetlenkedni, hogy basszus ez csak max. 40 ft nyerő-mínusz brokidij, pluszba ahogy írtam a pofonpárna is segített a kötözködésbe, és ennek az egyvelege lett a beírásom. Gondolom mikor Hathor kap egy mínuszt, akkor is olyan rosszindulatú pacákoktól kapja mint amilyen ma reggel én voltam. Csak én leírtam, ami ellen lehet védekezni és igy bármilyen bunkó is vagyok ma reggel, de el kell fogadnom, ha tévedtem. Ő meg ezt az esélyét sem kapja meg. Úgyhogy bocsi, és további jó kereskedést :-)
BUX index, BUX határidő, BÉT! hétfő, 11:16
Bár hogy kicsit magam ellen beszéljek, akár az is egy jó gondolat lenne, hogy: "Figyú, most már elég régóta kereskedek, többségében a magam feje után megyek, hol jobban hol rosszabbul, de arra rájöttem, hogy vannak akik elég jól olvassák a piacot, én ezeket a blogokat, fórum bejegyzéseket amiket ők felvetnek, megjátszom, persze a kockázatkezelést én csinálom, de a belépési pontok meghatározásában nagy segítségemre vannak, és ezek általában szép nyereséget hoznak" 
Szerintem ez roppan hasznos gondolat. Mert ez az a szakma, ahol csak egy igazság van, az pedig a nyereség. Egyénként én is olvaslak titeket (Téged, SPQR-rm Hathort, stb), és komolyan veszem a gondolataitokat, és tényleg nagy segítség bizonyos kétes vagy nem kétes szituációkban. Belépési kilépési pontoknál, támasz ellenállás zónák meghatározásában. Bár én mást figyelek elsősorban, azt merre van a piacnak ereje. 
BUX index, BUX határidő, BÉT! hétfő, 10:37
Hathor lszi, töröld ki a két beírásom, túl kötözködő és személyes volt. Már én szégyellem magam miatta. Köszi
BUX index, BUX határidő, BÉT! hétfő, 10:35
Főként neked grat, szép megláttás volt. Bevásároltál rendesen?
BUX index, BUX határidő, BÉT! hétfő, 10:33
Ahogy olvastam, 300 kontikat mozgatsz egy nap. Akkor bocsi. Lehet hogy 100 millió felletti pénzzel kereskedsz. Bár én is mozgatok sokszor egy nap 100 kontit, és elég gyorsan zsebre rakom a nyerőt, de én max. 20-50 ezret nyerek egy nap. De az már nagyon max. Jó a 20 az nem az. Az sokszor összejön. Hagyjuk is az egészet inkább, lehet hogy pofonpárnán aludtam. Nyertél fél millió és ez a lényeg. Mindenesetre nálam még nem tiszta az egész helyzet merre fog elmozdulni. 
BUX index, BUX határidő, BÉT! hétfő, 10:25
Hogy a szöszbe tudtál fél milliót nyerni ezen az üzleten???? Valamit szerintem elnéztél. Vagy én számolok rosszul. Megvetted 1559-en és elkaptad a tetejét 1599-en. Akkor volt 40 ft-od, de mivel ez nem day trade, kb. 15 ft volt broki költség. Igy db-onként 25 ft-ot nyertél félmillióhoz az 20.000 db-ot kellett venned, vagyis kb 32 millió ft-ért. Én tisztelem Driant, de azzal hogy leírt egy szerinte jó belépő árat, én tuti nem raknék erre 32 millió ft-ot. Akkor még nem volt srv-s hír. Persze lehet hogy ez csak egy kötözködés részemről.  Akkor előre is bocsi. 
BUX index, BUX határidő, BÉT! hétfő, 09:29
Basszus, ez most a mi szívtatásunkra megy, hatalmas forgalom, csak tudni kellene merre fog megindulni.
BUX index, BUX határidő, BÉT! péntek, 22:21
Az előző gondolatom a Molly-hoz kapcsolodott.
BUX index, BUX határidő, BÉT! péntek, 22:19
Megnéztem ma 1,5 millió részvényt forgott a paketten,  2,2 milliárd ft értékben, ha nem csal az emlékezetem általában csak 1,5 milliárd körül szokott lenni az átlagos forgalom, ennél magasabb rv árfolyam mellett. Ha igy van akkor valahol 1 millió lehet az átlagszám. Nos ha 300 nappal számolunk egy évben. az kb. 300 millió rv, vagyis kb. a napi forgalom 13% vétel lesz a Molly által. Ez nem az esést fogja erősíteni. Még mindig tartom a 5-600 pontos emelkedéssel való kezdést. Ja és Driannak egy hatalmas gratula. Jól bevásárolhatott most 1550 ft-on Molly-t. Szép meglátás :-)
BUX index, BUX határidő, BÉT! péntek, 22:08
Hát nem tudom ki mit látott a Mollynál, de nálam már longos. Amit 1550 alatt műveltek, ott abban a 5-10 percben, meggyőzött hogy az csak álletörés.  És most ez a hír is. Pluszba az SNP úgy elszállt mint a győzelmi zászló. Szerintem a minősítéssel semmi nem fog történni. De én eltudom képzelni, hogy 5-600 pont pluszba fogunk nyitni, és mai volt a short vége. Húúú, de spekuláció amit most leírtam. De nekem a short oldal, most kicsit bűzlik. Persze hétfőig bármi lehet, akár egy fekete hattyú is. 
BUX index, BUX határidő, BÉT! péntek, 11:42
Atyauristen, nagyon merész vagy 150 kontival mozogni ezen a piacon. De ha van a szüttyőben egy 50-60 millka tőzsdére elrakva akkor már értem.  Kicsi vagyok én hozzátok :-)  Én most 5-10-20 max 30 kontival mozgok.
BUX index, BUX határidő, BÉT! péntek, 10:38
Jól mondod, sok értelme nincs. 5 kontinál nagyobb mennyiséggel nincs is értelme, még azt sem lehet visszavenni.
BUX index, BUX határidő, BÉT! péntek, 10:37
Volt egy kis shortom, most kicsit pluszba, sajna még az ebédpénz sincs meg. Max egy Mekis ebéd :-(
BUX index, BUX határidő, BÉT! péntek, 09:54
Hát én kb. ugyan ez, annyi különbséggel, hogy az elején vesztettem, majd utána nyertem, majd a nyerőmet elvesztettem, sőt már most mínuszba állok. ez van
BUX index, BUX határidő, BÉT! péntek, 09:07
A mai napom is bukóval kezdtem, csak kisebbel mint tegnap. Úgyhogy örülünk Vincent? Ja Örülünk
BUX index, BUX határidő, BÉT! csütörtök, 22:52
Vannak akiknek kötélből vannak az idegei. turocyelek is közéjük tartozik, Buffet mondta egyszer hogy a tőzsdén a türelmetlenek zsebéből átvándorol a pénz a türelmesebbekébe. Én meg azt  mondom, a tőzsde nem a gazdaság megismeréséről szól, hanem saját magunk megismeréséről. Én tudom magamról, hogy izgága, türelmetlen típus vagyok. De aki nem, annak másként kell trédelni. Nincs tökéletes kereskedési rendszer, de van ránk szabta rendszer, ehhez kell tapasztalat és idő, és saját rendszerünk. SPQR írta egyszer hogy van olyan hogy egy üzlet megköttetett, vagyis az egyik tréder eladott a másik vett és mind a kettő nyer, csak más TF-en. Én annyit tennék hozzá hogy legtöbbször egy üzleten mindkét fél veszít. Pedig valamelyikük jó lóra kellett hogy tegyen. Na de ami fontosabb, mi volt ma amcsiknál. Hát a rángatózás, felment +1,3%-ra, mondtam magamba, vennem kellett volna,  majd le ment -0,2%-ra nó és örültem, hogy nem vettem, és a végén lett +0,3%. Vagyis ki tudja holnap mi lesz.
BUX index, BUX határidő, BÉT! csütörtök, 22:05
Ezzel én is teljesen egyetértek. Csak a nagy bukó tanítja meg egy életre, hogy a tőke védelem a legfontosabb, ma már ott tartok, nem is azt nézem elsőnek hogy hol van a céláram, hanem azt ha rossz lóra tettem hol szálljak ki. Egyébként meg az ilyen hosszú ideig számomra rossz irányba megy-nek van egy iszonyú veszélye, amit az amcsik most megtapasztalhattak. Mégpedig az hogy van egy árszint amit megshortolok és soha nem megy már oda vissza. Aki márciusba buxot shortolt még örülhet (persze lehet hogy pár hónap alatt éveket öregedett) mert még többé kevésbé visszajött az árfolyam, de ha nasdaq-ot vagy snp-t shortolt, vagy netán teslát, zoom-ot. na annak már rég a tőzsdei pályafutásának a végét jelenti. Soha ne feledjük, a 85% a tőzsdén bukik. Úgy kell gondolkodnunk, mi van ha most éppen a 85%-ban vagyunk benne, csak nem vesszük észre.  Jó lehet, hogy én már ultra félős vagyok, de nekem ez nagyon komolyan hozz már a konyhára.
BUX index, BUX határidő, BÉT! csütörtök, 16:45
El is esett
BUX index, BUX határidő, BÉT! csütörtök, 16:39
Otinál a 8900 is mindjárt elesik
BUX index, BUX határidő, BÉT! csütörtök, 16:35
Most bukik el
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek