Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
A mai nap shortos kivégzés volt.... főleg hatiban. Bárhol nyitott valaki, az bukó ....Richter longom volt még, de 470-n eladtam azt is. Nyugodtan várom a holnapot, ami már hozhat némi korrekciót 125 k. buxnál....
Ez van...ma is 10 perc alatt lekereskedtem a napi pozimat...nyitóban kaptam 16k, longra, amiket már szép kis nyerővel el is adtam....ma a short nem igazán lesz nyerő ....
amúgy egészen döbbenetes ez a hangulat romlás ami zajlik a héten...persze már azt se értettem mire a november közepétől zajló 2 hónap happy, mikor az orosz-ukrán témában záró előrelépés....talán a hálaadás, miki, kari vitte, de hogy január elején mire a nagy happy...na mindegy is, mert most láthatóan reccs van....
Az ügyletet részletek hiányában egyelőre nem lehet értékelni. Mi korábban 1,2 milliárd euróra (1,4 milliárd dollárra) becsültük a NIS 56,15%-os részesedésének az értékét az irányítási joggal együtt. Ha a MOL ezen az áron, vagy ennél olcsóbban veszi meg a cég részvényeit az orosz Gazpromnyefttől a teljes irányítási lehetőséggel együtt, akkor ez kedvező hír a MOL részvények számára. Hozzá kell persze tenni, hogy a hírt már régóta várta a piac, emiatt a MOL részvényára már 20%-kal drágult december közepe óta. Szóval lehet, hogy a tényleges hír a tranzakció lezárásáról már nem okozna emelkedést a papírokban.erstemarket
Én is növelem a short állományt. Egy szép hétfő reggelen majd elhányja magát az otp, aztán lesz-4-5% bux. Tavaly nagyot ment, szépen is kerestem vele, most ideje megnézni a másik oldalt is...
Az európai országok több ezermilliárd dollár értékben birtokolnak amerikai kötvényeket és részvényeket, amelyek egy része állami alapoknál van. Ezek eladása megemelné az amerikai állam hitelfelvételi költségeit, és lenyomná a részvényárfolyamokat. A legtöbb piaci elemző szerint azonban csekély az esélye annak, hogy a döntéshozók idáig elmennének. Az európai amerikaieszköz-állomány fegyverként való bevetése súlyos eszkalációt jelentene, a kereskedelmi háborút pénzügyi konfliktussá változtatva.
Azt te se vitathatod h az OTP nő és most már a MOL is nőni fog, tehát előrement az árfolyam viszont a cég teljesítménye belenő ebbe a kabátba így fogalmazott Nagy Viktor.
Valótlanságokat beszélsz, az elemzés lehetne részletesebb viszont a magas ROE indokolja a 40k-t. A cég 2 éven belül 5000 EPS-t fog csinálni ez alapján reális ez a szint. Ez nem az mbh bank amely csak a hazai piacnak van kitéve, ráadásul figyelembe kell venni az SRV tovább fog folytatódni pár hónapon belül ami megtámasztja az árfolyamot, a certisek arra játszanak már évek óta h megveszik aztán lesz kinek eladni.
Itt mindwnki szerint olcsó ötszörös áron, felesleges a találgatas. Hiszen megírtak egy hete meg mindig csak 8as P/E van, olcsó. Hogyne.. Adják el a portfoliot akkor es tegyék bele a befolyt összeget most
128000-300 között adtam....jó lesz záróra ... bár otp-ben és molban most vakon hisznek és vesznek, nem nézik a tech. szinteket...de majd csak ébrednek :)
a bux nem európa meg nem is tőzsde Gyenge napot zárt EurópaNagyobb mínuszban zártak a vezető európai részvényindexek, miután forrósodik a helyzet Grönland körül, hétvégén Donald Trump vámokkal fenyegette meg azokat az európai országokat, amelyek az útjába állnak Grönland megszerzésében. A vezető részvényindexek közül a CAC 1,8, a DAX 1,3, a FTSE 100 pedig 0,4 százalékos mínuszban zárta a kereskedést.Amerikában ma nincsenek nyitva a tőzsdék, a határidős adatok azonban nem festenek túl szép képet egyik vezető index esetében sem: a Nasdaq 1,1, az S&P 500 0,9, a Dow Jones pedig 0,8 százalékos negatív irányú elmozdulásban van.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!