Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Bux longos remények: https://kepkuldes.com/image/teNQOBP 132K-m körül kígyózunk még mindig. Alatta kuka a kép, 130K alatt meg short remények. A képen fordított fej-vállak lehetőség kép szerint. Yo8!
Ne is mond... a mai napom 7 konti short amiből 3 veszteség 100p. egy nullás 3 viszont nyerő 300 p. ,, Nem tudom már mindenki zárta volna a pozikat s csak az árjegyző van tele ? ...vagy mire várnak ? Mert hogy ilyen szinten nincs vevő ilyen kt mellett ok ... de hogy eladó sem ....
Most már jó. Lehet, hogy akkor éppen barkácsoltak rajta valamit, habár akkor azt nem értem, hogy azt miért nem egy tesztrendszeren csinálják. A ~'tele van az oldal szoftveresen trágya dologgal' részt viszont tartom.
félig off: Jó szar ez a portfolio .. Most azt mutatja, hogy a záró 135 997,44, +1.64% emelkedéssel. Miközben az a tegnapi záró. Igazán kereshetnének már egy normális szoftverest, tele van az oldaluk ilyen trágya dolgokkal.
Egyre szarabb .... 62 kontit bírtam ma lekereskedni, nyitó után long, majd short.... az utolsó 4 kontim záróban ment csak el.... persze jó ha volt darabonként 200 nyerőm .... de kivárás van , csak az árjegyző terelgeti a kicsiket........
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!