Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
gondolj bele, volt olyan cikk is hogy ami bekerül az államkincstárba annak nem lopódik el azonnal a duplája hogy minuszba menjen. Látszik nem értenek ezek hozzá.
Valaki segítsen már kiszámolni nincs annyi ujjam, hogy akkor ez április óta??? hogyhogycsaknem?? nem esetleg a választási eredményhez van valami köze?? ne adj isten bizalom??? áh csacskaság...
meggyőzött észérvekkel, be kell lássam világnézetem tarthatatlanságát. Amúgy eddigi kommentaktivitásomat is át kell értékeljem ha ennyire komolyan vettél....
nem kell a balkánerőmű, mer telefont töltenének róla escéhámidt mária pedig megmondta csak azzal nem kalkulált a fidesz hogy a magyaroknak van okostelefonja. MVM utóvédharcot folytat!!!!
Kezdhetnék azzal hogy engedélyezik a háztartási balkonerőműveket tárolóval.. ezek direkt úgy vannak kialakítva hogy nem termelnek rá a hálózatra (van egy mérő a kismegszakítóknál ) illetve automatikussan lekapcsol ha nincs hálózat (csak vészüzenben működik egy külön kimeneten). De ez tényleg a lakosoknak érné meg... dehát persze neee mert az MVM nem akarja... vicc.
Hallom vízszintemelkedés. Ezt hogy ha itt emelkedik akkor elbillen a vízszint? Újra kell kalibrálni párizsban a vízmértéket mint a métersablont meg a kilós súlyt?????
Megnyugtató a tudat hogy a pár évvel ezelőtti vírus biológus tudósok azonnal vízügyi szakemberré avanzsálódtak! Nékem tetszik! vegyetek eurót mert sztem az árfolyam el fog szállni! Gyulám! lesz 350?
Újabb leleplező, forradalmi írás csak a klímakamu topicban. Ízelítő: Amit sokan sejtettünk, most itt olvasható. Igen, a "klímakatasztrófa" a legjobb üzletek egyike, a "zöldpolitika" pedig a globalizáció egyik fedőszerve. ... Klímakamu KLÍMAVÁLTOZÁS: DISKURZUSOK A KATASZTRÓFÁTÓL A KÉTELKEDÉSIG
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)