Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Klímakamu néven új topikot hoztam létre. Akinek elfogadható az a szellemiség amiről és ahogy én beszélek,azt várom szeretettel! Akinek viszont ez nem jön be,az nyugodtan maradjon távol.
Ezért kár volt. Ez már sok, most telt be. Elhagyom az EUR/HUF topikot. Sok éven át nem volt célom saját topik létrehozása, de úgy érzem ennek most már eljött az ideje.
Mondjuk akkor mutass olyat, hogy cilinderes szemre jysk ben veszel...én nem sajnálom ~2 évente a 100e Ft ot de akár a 500€ -t se hogyha azért egy tényleg minőségi tized diotriára belőtt jól beállított karcálló, sötétedő és minőségi szemüveget kapok.. ilyet nem kapsz a jyskben... nagyon szerencsés az akinek jók azok, de a látáson (ahogy a féken az autón) SOHA NEM SPÓROLOK!! Édesapám is tartott vagy 4 szemüveget , olvasni, biciklizni stb... de hogy jót nem tett az ő szemének se hogy sose volt 1 jó amit nem kell cserélgetni (akár multifokálsi) az is tény. Esetleg a fogorvoson is spórolsz, hogy otthon is ki lehet húzni? Költői .. nem kell válaszolni.
Panoráma néven új topikot hoztam létre. Akinek elfogadható az a szellemiség amiről és ahogy én beszélek,azt várom szeretettel! Akinek viszont ez nem jön be,az nyugodtan maradjon távol.
Amúgy egy ilyen hely van németországban (ahol eltűnik a Duna) Valamelyik éven voltam is ott elég félelmetes, hogy 500m el előtte még 5-7m széélessen folyik (mélység passz), utána meg elszivárog a föld alá száraz időben. Ha jól tudom egy évben festették is, hogy pontossan merre folyik, hogy lekövessék. https://de.wikipedia.org/wiki/Donauversinkung
Ha jól emlékszem,Havas volt az egyik emblematikus figurája a Bős elleni tüntetéseknek. Így utólag,azt hiszem nagyon nagy hiba volt nem megépíteni. Bős nem Bösről szólt,hanem a rendszerrel szembeni elégedetlenségről. Ugye, hogy a politika mennyire rossz irányba tud befolyásolni? Hátha még maguk a politikusok is rosszak.
Te is hagyod hogy eltereljék a figyelmed az igazán fontos dolgokról! Nem ingyenes a reptéri taxi!!!!!! Ide jutottunk miután a szocik az alanyi jogon ingyenesen járó repülőjegyeket igérték be!!!!!!!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)