Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem te a ma divatos teszteken (tudod a,b vagy c)biztos mindig elbuknál,neked csak egy lehetséges választ lehet felkínálni, akkor talán nem hibázol. Tehát,én azt mondom, hogy nem akarta ő átadni a hatalmat,csak történt valami. Hogy mi,azt nem tudom. Talán az elsöprő erejű Tisza győzelem,de lehet hogy valami más volt ami arra késztette, hogy csöndben félreálljon. Szerintem fogják majd még ezt a kérdést feszegetni mások is.
Nem ő lenne az első "diktátor" akinek a hatalom az agyára ment... Zsákos Fordó meddig is vitte a gyűrűt ? Talán 1 hónapig ? OV nak meg 16 évig suttogott a "drágaszááág"... nézd meg 20 évvel ezelőtti képeit.. lassan már hasonlít is Smiagol-ra.... Dlágaszááágg!!! nem nemadjuk, nem vehetik el a mockosz kis komisz Magyar Petikék...
Persze, biztos a béke,a szertet és törvényesség nevében félemlítettek meg embereket. Néha,törvénytelnül a titkosszolgálatokat is felhasználva vagy a teket,mint az ukrán pénzszállító esetében. Én biztos nagyon h*lye vagyok,de ha én lettem volna orbán helyében és látom,hogy elveszítem a választást, ekkora törvénytelenségeket biztos nem követtem volna el. Tudván, hogy néhány hónapon belül felelősségre vonható leszek. Ebből számomra két dolog következik. Vagy nem látta a vereséget,vagy nem kívánta átadni a hatalmat. Az első lehetőséget gyakorlatilag kizárhatjuk,mert ha nem látta volna, hogy sz@rban van,nem is folyamodott volna ilyen durva eszközökhöz.
Talán mert a pénzváltókat nem láttam körbehaknizni a médiát a hiteles jegybankárokról,meg nem festettek a költségvetési és reálgazdasági folyamatokknak ellentétes fényes jövőt a forintról, a kötvényekről abban az időben,amikor még az is erősen kérdéses volt, hogy orbán viktor egy vesztett választás után,békében átadja e a hatalmát.
Azért JEN-t kb a fél USA(világ) is zsákolta és keresett is rajta nem keveset, most meg ugye jön a visszakézből a saller. Úgy megtoltál a forgó ajtót hogy seggbe beillenti őket...
Emlékszem,anno Sanyi bácsi, mikor már recsegett ropogott a svájci hiteles történet,előállt a jen hitel ötletével.😊 Ezeknek semmi sem drága,ha más f@szával verhetik a csollányt.
Másfél éve orbán választási győzelme céljából stabilizálták a forintot,most meg f*snak, hogy nyugaton kidől a bili,ezért nem mernek vágni. Ezt a stabilizációs,meg hiteles f@szságot meg alapkezelők találták ki. Hogy naívan elhitték varga műsorát vagy tudatosan rájátszottak a sztorira,ezt nem tudom. Bizonyítani semmi esetre sem. Lényeg, hogy a jegybank és az alapkezelők együttesen nem túl rózsás helyzetbe lavírozták a reálgazdaságot. Egyelőre ott tartunk, hogy a forint erősödése okán,megy a számmisztika. Gdp,adósság,fejlettségi szint,stb. Jó nagyokat léptünk előre a forint erősödése miatt,csak közben beledöglenek a lovak amik húznak.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)