Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Amit itt össze barmoltatok , annak biztos nincs ... Inkább a pszichiátria témakörébe tartozik... De nem is akarom tudni mit kompenzáltok, azzal ahogy egymás szopkodjátok itt az EURHUF topiban..
Izgalmas nap volt EURHUF szempontból.. Remélem senki nem gondolja hogy bármi köze van Forinthoz, vagy akár a kormányhoz... Vagy igen? azt ne mondjátok azt gondoltátok a forint árfolyamnak köze van a forinthoz!
Azért azt ismerjük el hogy a " szarásig vannak pénzzel " kategória nincs tökéletesen definiálva. Illetve azt nehéz vitatni hogy a tapasztalatai szerint van így. Én is mondhatom hogy tapasztalataim szerint a gyíkemberek köztünk járnak, sőt, többségben vannak a járókelők közt. Nehéz lesz bizonyítanod hogy én így tapasztalom vagy sem, ha vannak gyíkemberek ha nincsenek.
Na ki ne találd már, hogy van mérhető száma annak amikor a nyugdíjjas örököl ? (igen szomorú és ritka eset, főleg a várható élettartamot figyelembe véve)
Erre meg én mondhatnám, hogy a fütykösöd 2cm es... mikor megszülettél volt egy olyan időablak amiben akkora volt... cherry pickingelés, trollkodás, félremagyarázás ehhez értessz.
Egy elfeledett klasszikus, amikor a pénzben fürdő nyugdíjasok örökölnek: "Röpködnek a több százezres nyugdíjak. Arról nem beszélve, hogy az ingatlan áremelkedés miatt jelentősebb összegeket is örököltek."
Nem rossz a mai felhozatal, de azért erősnek se nevezném. Legyen referencia stolz mester, ezt a szintet kell megugrani a trolloknak: "Ez egyébként egybe is vág azzal a tapasztalásommal, hogy van kb 7 mio ember, akik szarásig vannak pénzzel és van kb 2.5 mio, akik meg valóban szegények."
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)