Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Boby
Boby vasárnap, 16:40
Előzmény: #100899  JokerWizard
Megnéztem az idei pontos számot : 2 458 337. Akárhogy is a lemorzsolódók számát nem nevezném többségnek. 
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 16:29
Előzmény: #100895  Boby
Sima kivonás... 
2022-ben : 3 000 000 listás szavazat
2026-ban :  2 300 000 
a különbség 700 000 szavazó... 
FR73 vasárnap, 16:21
Előzmény: #100894  JokerWizard
Ennyi? Azzal érvelsz, hogy egy fideszes kitiltott a topikjából?
FR73 vasárnap, 16:20
Előzmény: #100894  JokerWizard

Boby
Boby vasárnap, 15:56
Előzmény: #100887  JokerWizard
"Nem éltünk szarabbul a NER alatt se, sőt szerintem bizonyos társadalmi csoportok kilejezetten preferálva voltak. '
Azokban az években talán nem,amíg jöttek az eus pénzek és abból a jobbágyoknak is jutott. Utána meg amit adtak,azt vagy elinflálták,vagy terheit rátestálták különböző vállalkozásokra.
Boby
Boby vasárnap, 15:53
 " jachtok, milliós órák, fuxok , kastélyok és villák, a látványos és hivalkodó urizáló életmód már a fidesz szavazók többségénél is kiverte a biztosítékot. "
Ha ez így lett volna,nem kapott volna kb 2 300 000 szavazatot a fidesz.
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 15:52
Előzmény: #100891  FR73
Moderáció:
Kitiltás a "Szekták harca: Apad a Tisza, apad a Fidesz?" topikbólA moderálás a "Szekták harca: Apad a Tisza, apad a Fidesz?" topik #146 sorszámú hozzászólása alapján történt.A moderátor indoklása:
Köszi szépen. Ennyi volt.
Eddig sem érdekelt téged a Tisza, elmúlt 3 hétben egyszer sem írtál e témában, most meg délután vagy 4x. Trollkodás nem kell ide
Úgy látom itt valakinek krónikus
bizonyítási kényszere van... LOL
Továbbra is IGNORE ON... Erre már ne válaszolj... 
bronz vasárnap, 15:33
Ez jó. :)
Igaz nem neki, hanem a fideszes nyugdíjasnak írtam, hogy gyógypedagógiára nincs időm.
Ezek menthetetlenek, csak az időd cseszed el velük.
Bandita vasárnap, 15:20
Én szóltam.
Időben:D
FR73 vasárnap, 15:03
Előzmény: #100890  JokerWizard
Szerintem te trollkodsz itt ezerrel, úgy viselkedsz, mint valami ügyvéd, hogy "tekintetes bíróság, még mi se hisszük el, hogy ennyire sokat sikerült ellopni, de vegyék figyelembe, hogy közben volt akinek meg adókedvezményt adtunk".
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 14:55
Előzmény: #100886  FR73
Két mondatos "beszólásra" nehéz reagálni. Klasszikus rosszindulatú troll tempó. Hiába várod hogy személyeskedjek vagy hasonló rosszindulatú behányást írja válaszként (amit majd feljelenthetsz a moderátoroknál) nem adom meg neked ez a ziccert.  (feleslsgesen csinálod ) 
Ignore ON.  
Lou70
Lou70 vasárnap, 14:54
Nálam nem az verte ki a biztosítékot, hogy mire költötték a lopott pénzt, hanem a lopás maga.
FR73 vasárnap, 14:50
Idevezet, ha a hatalom leépíti az ellensúlyok rendszerét, és az önkontroll is megszűnik.
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 14:46
Előzmény: #100876  FR73
Ha a választás elvesztése oldaláról nézzük, akkor a "népnél" az un. "Luxizás" verte ki a biztosítékot...
Nem éltünk szarabbul a NER alatt se, sőt szerintem bizonyos társadalmi csoportok kilejezetten preferálva voltak. Az Orbán-kormány családpolitikája kiemelten (aránytalanul)  támogatja a gyermekes családokat és a nőket, akik különböző adó- és járulékkedvezményekben, támogatásokban és hitelekben részesülnek (a nőtlen és gyermektelen férfiak adójából). 
A  jachtok, milliós órák, fuxok , kastélyok és villák, a látványos és hivalkodó urizáló életmód már a fidesz szavazók többségénél is kiverte a biztosítékot. 
„Szerényebben, Virág elvtárs, szerényebben! A hazai kultúrának meglehetnek a maga sajátosságai, de a szerénység, az mindenekelőtt való!”
FR73 vasárnap, 14:35
Előzmény: #100885  JokerWizard
Amit most csinálsz, azt úgy hívják  hogy terelés.
Szerintem feleslsgesen csinálod, egyetlen embert se fogsz vele megtéríteni.
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 14:24
Előzmény: #100875  N0MAD
A von der Leyen témát csak azért hoztam ide ,  mert a pénteki sajttájékoztatón a korrupció volt a fő téma. 

Az „Pfizergate”  ügy  egy 35 milliárd euró értékű, 1,8 milliárd adag COVID-19 vakcina beszerzéséről szóló szerződés körül kialakult átláthatósági botrány. Ez több mint a duplája, amit most megkaptunk. És ezt nem egy országnak (10 millió lakossal) ment, hanem egy globális multinacionális óriásvállalat számláján landolt. Európai Bizottság elnökére akkor is von der Leyen volt. Kiszivárgott információk szerint az érintett szerződésben a vakcinák adagonkénti ára a korábbi 15,50 euróról 19,50 euróra emelkedett, ami milliárdos többletköltséget jelentett az európai adófizetőknek. A hivatalos uniós beszerzési eljárásokat megkerülve, személyes telefonos üzenetváltások útján dőlt el a több milliárd eurós közpénz-szerződés. Ursula von der Leyen férje miatt áll fenn üzleti összefonódás a Pfizerrel. 
A covid azóta is megosztó téma, de ez a tényekhez hozzátartozik... 
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 14:03
Előzmény: #100875  N0MAD
Nézd, kb mindenhol ez van, ahol állami források  elosztása folyik. A törvények szerint kell "tender" de legnagyobb beruházások és megrendelések előre le vannak osztva illetve egy "cégre" vannak kiírva. Lehet hogy egy haderő fejlesztésre többen pályáznak mégis a Rheinmetall nyeri meg Németországban. Illetve a NATO vadászképek vásárlását Lockheed Martin. Itthon is milyen port kavart, amikor nem az USA kapta, hanem a svédek. A magyarországi Gripen vadászgép-beszerzéseket támadták ( korrupciós gyanú) de a hazai politikai és jogi felelősségre vonás végül teljesen elmaradt. 
Az USA-ban és nyugatin is pont ugyanaz megy. A "legális"  kenőpénzek és lobbisták = a legalizált korrupció. Az USA elönválasztást nyíltan  nem támogatják cégek.  Az amerikai kampányfinanszírozási törvények szerint a multinacionális vállalatok közvetlenül nem utalhatnak pénz.  De lobbicsoportokon (PAC), a tulajdonosok magánadományain keresztül igen. Amit a NER és Orbán kitalált az nem új, csak kicsiben ugyanazt csinálja mint nagyban az USA, és amiből elege lett az EU-nak. 16 év után kerestek valakit a NER-ből aki majd átveszi a rendszert, csak már nem a „nemzeti nagytőkére” támaszkodva hanem az Európai nagytőkére. Kb minden marad a NER-ből (ami jó volt) csak a tőkéseket cserélik le. Azonnal meg is kapta a befagyasztott forrásokat, sőt még többet is... De a nagyberuházásokat úgyis meg kell csinálni valakiknek, és a tippem hogy nem a Lölő lesz az. A „nemzeti nagytőkére” egy része már át is állt a "Tiszához" (Magyar Péter a Tisza Párt nevében visszautalta Wáberer György 100 millió forintos támogatását. A nagyvállalkozó az összeget azonnal tovább is adta Iványi Gábor közösségének. ) 
Bandita vasárnap, 13:32
Előzmény: #100882  kkv14
A maffia feje a viktorod, csaxolok. 
kkv14 vasárnap, 12:24
Előzmény: #100880  FR73
Max igazad van. Akik ezt tették, megérdemlik büntetésüket!
Firekiller
Firekiller vasárnap, 12:22
Előzmény: #100880  FR73
nem csak csurrant cseppent, hanem ömlött

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek