Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bronz ma, 10:19
Előzmény: #97697  Boby
Felföldi jókat ír, már egy ideje olvasom.
Mindig reggel 6:00-kor jön az aznapi poszt.
Ishar
Ishar ma, 10:18
Előzmény: #97685  slash2
"Elmondom mi van: Az államadósság olyan mint a messze lakó anyós. Tudod hogy van és idegesít hogy van de megfoghatatlan. A te feladatod a kis családod bejövö pénzeit kezelni a lehető legtöbbet keresni és a saját dolgaid költségvetésed intézni.  Semmi más. Nincs ráhatásod." --- Magyarország az EU-ban arányosan a legtöbbet költi az államadósság kamataira (jelenleg évi 4 ezer milliárd HUF, a GDP közel 5 százaléka). Ez a pénz valahonnan hiányzik: ezt látod a leromló állami szolgáltatásokban, a kátyús utakban, de még a Lidliben is, ahol a világrekord 27% ÁFA még meg van fejelve 4,5% kiskereskedelmi különadóval. Ezeket nem tudod úgy kikerülni, mint a "messze lakó anyóst". 
J0hnnyEnglish
J0hnnyEnglish ma, 10:10
Előzmény: #97692  slash2
Ne parázz már, kisember szintjén semmi extra nem lesz. ..ha oktatásra meg eüre akarják szórni a pénzt abból óriási baj nem nagyon lehet. Adók... azt most aláírom neked, hogy az állampapír limit alatt 50 milla szinte biztosan nem lesz adóztatva, felette meg csak akkor, ha rövid távon ide oda mozgatnád, de tulajdonképpen most is van adó rajta az 1% bünti amit a teljes tőkere szamolnak, szóval ha a hozamra számolod akkor nem kevés az! Én a TBSZ beszántásától sem tartok!
Boby
Boby ma, 09:24
Sokszor szídják a Facebookot, hogy tele van szeméttel. Igaz! De nem szabad elfelejteni, hogy a Facebook a felhasználói igényeket próbálja kielégíteni. Úgy akar magához láncolni,ezáltal reklámokat nézetni veled, hogy olyan tartalmakkal bombáz amilyen te magad vagy. Ha szeretsz főzni,főzős posztokat kapsz. Ha a sportot szereted,akkor sportos posztok fognak zömében jönni. Ha igényes gondolatokra vágysz,azok lesznek.Ha békére,akkor meg trump,putyin,meg orbán.😊Nekem pl ma,többek között ezt adta. Felföldi József, facebook poszt:
"Tartozok Nektek egy vallomással. Ahogy telnek a hetek, hónapok, egyre inkább sajnálom Orbán Viktort. Illetve talán a sajnálat szó nem is elég találó. Szánom őt.Azt nem gondolom, hogy nem érdemli meg, ami vele történik. Azt sem érzem, hogy ne lenne jogos a népharag. Ő teremtette magának ezt a helyzetet. Mégis rossz nézni.Rossz nézni, ahogy öregszik. Ahogy a családi képen lassan helyet cserélhetne a saját édesapjával. Az, ami ezzel az emberrel történik, nem a becsületes öregedés kategóriája. A saját bukásával együtt, hónapról hónapra torzul el, csúnyul meg, puffad, alakul át minden vonása. És igen, meghízott. Meghízott, mert amennyire én látom, az evés okozza számára az egyetlen örömöt. Hogy honnan gondolom? Őszintén: nem az egyre látványosabban gömbölyödő pocakjából, amit egyébként szerintem egy mai politikus vagy komoly üzletember nem engedhet meg magának, mert se a benyomás, se a példamutatás, se az egészség szempontjából nincs ez így rendben. De tényleg nem innen a következtetés. Azért gondolom, hogy az ország legbefolyásosabb emberének az egyetlen öröme az evés, mert a stábja folyamatosan olyan videókat rak ki róla, amin éppen eszik. Ahogy a ki nem olvadt piros zsíros birkapörköltet falatozza a kaszrojból, ahogy a csirkelábat cuppogtatja, ahogy csokit csen, pacalt eszik, halászlevet lapátol… és azért mutatják ezeket a képeket, mert az ő fáradt tekintetű, örökké feszült főnökük egyedül ilyenkor lazít. Ha ehet. Ilyenkor tud egyedül emberi lenni, és mivel ennek a kampánynak az egyik célja az volna, hogy megmutassák a mi Viktorunk emberi oldalát, ezért a 15 éve hatalmon lévő miniszterelnökünk jó eséllyel úgy marad meg a történelemben, mint a folyton evő, nagyhasú diktátor, aki egy életre eladósította Magyarországot, kialakította a kiskirályok rendszerét, és ismét elszigetelt bennünket a nyugattól. Én a helyében borzalmasan érezném magam. Azért is, ahogy kinézek. Azért is, ahogy beszélnek rólam. És azért is, amiket kitesznek velem kapcsolatban a saját online felületeimre. Hülyét csinálnak belőle, és talán ezt ő még csak észre sem veszi. Volt idő, amikor Orbán Viktor egy tiszteletre méltó ember volt. Lehetett vele nem egyet érteni. Nem volt hiba nélküli. Már ekkor is megcsinálta a maga becstelenségeit. De voltak határai, és még volt némi tartása is. Ez az ember, ez az egyenes hátú, értelmes, csillogó szemű férfi eltűnt. Úgy kopott el az elmúlt 15 évben, mint a Fidesz társadalmi megbecsültsége és szavazóbázisa. Rossz érzés lehet így nekifutni a 2026-os választásnak. Tudva, hogy vége. Én ezt látom minden egyes videóban, minden egyes jópofának tűnő erőltetett, kínos közösségi média epizódban a miniszterelnök arcán. Nem mondja ki, de tudja, hogy vége. Így ezekben a nehéz napokban neki már nem maradt más, csak pár hónapnyi feszült kormányzás és az étel. Ha van csúfos vég, akkor ez az.Nem mondom, hogy nem érdemli meg, de valamiért mégis elfog a szánakozás, ha a helyzetére gondolok."
Boby
Boby ma, 08:33
"Én 16 évig nem féltem"
Kapcsold ki a tévét,akkor most se fogsz félni!
kisvasutas
kisvasutas ma, 08:31
Épp annyira érdekli mint itt bármelyik NERhuszárt. 
Bandita ma, 08:14
Egyenesen Kánaán volt az árstopokkal.
Most se rossz az árrésstopokkal. 
Csak maradjon a mi bölcs vezérünk, hiszen úgy megszoktad. 
kkv14 ma, 07:30
Nicsak agyhalottá váltál, csak azért mert nem nyomorogsz? 
 Hogy vezetsz így le saját nyaralódba? 
slash2 ma, 06:02
Előzmény: #97689  Boby
Én 16 évig nem féltem. Volt meló, volt kisebb vagy nagyobb pénz. Üzletem nincs, egy senki vagyok, egy alkalmazott,.  Nem tudom. Meglátjuk mi lesz.   
bronz ma, 05:29
Vannak, akik boldogok, mert Orbán Viktor azt mondta 
Angelo ma, 02:44

Bocs, de csak a buta embert nem érdekli az államadósság.
Az államnak nincs adóssága, ez a te adósságod és a többi polgáré amit a nyakunkba raktak. 
MNB. hiány + állami vállalatok devizahitelei + 66000 milliárd kimutatott államadósság azért nem piskóta! 
Ez így együtt, főleg úgy, hogy minden évben egy Nagykanizsa lakosságával kevesebben vagyunk és jelenleg már a 9.5 milliót sem érjük el, ez így együttesen olyan 8-millió/ koponya!!!
Téged ez nem érdekel, hogy 2-millió/fő adóssághoz, ezek még a nyakadba raktak 6-millió adósságot?
Nem a fidesz fogja ezt kifizetni hanem te és a gyermekeid, unokáid.
Ne haragudj, de akit ez nem érdekel az nagyon nincs tisztában a valósággal.
Boby
Boby ma, 02:13
"Az államadósság olyan mint a messze lakó anyós. "
Van egy rohadék,aki 16 évig nem kormányozza az országot, hanem uralkodik rajta. Mások vagyonával,pénzével sajátjaként rendelkezik. Ha érdeke azt kívánja elveszi,különadóval sújtja. Lebontja az országban a jogállamot,a demokráciát. Aki szólni mer, ellehetetleníti. Az európai országok legszegényebbé teszi az ország lakosságát. Használhatatlanná rohasztja a közműveket, halálossá teszi az egészségügyet,alamizsnává értékteleníti a nyugdíjakat, miközben mindezekért,talán egész Európa egyik legdrágább árait fizetteti. Az országot az EU-ból ki és a Szovjetunióba bevezeti. És te mindezek után, hogy az látszik,megbukik az a rohadék aki mindezt tette és talán egy olyan ember jön helyette,aki az előbb felsoroltaknak az ellenkezőjét fogja tenni, te most kezdesz félni!? 16 évig nem féltél? Nem féltél, hogy pont a te ingatlanodra,pont a te üzletedre,pont a te megtakarításodra vetnek szemet? Ha te ezt komolyan gondolod, nevetséges vagy! És nem azért mert Magyar biztos, hogy jobb lesz, hanem azért mert orbán bizonyítottan rossz. Egy biztos rosszat pedig nem kell félni leváltani. Mert Magyar hozhat jót vagy rosszat,de orbán csak rosszat hozhat. Eddig is ezt tette, ezután is ezt fogja tenni.
Bandita szombat, 23:55
Újraregeltél, mert márciusig ki vagy tiltva?
Ezekért a pótolhatatlan gondolatok megosztásáért?
N0MAD szombat, 21:18
ezt el is lehet fogadni, csak az ér egy szemöldökfelvonást hogy valaki a terveit az egyik párt által kampányban a másik terveiről mondott közléseire alapozza.
Ha azt mondod menekíted a pénzed mert szerinted kaki jön bárki is kerül kormányra abban van logika.
Ha azért menekíted mert x párt azt mondta y párt ha hatalomra kerül direkt egyesével jitol mindenkivel, veled személy szerint kétszer is, bezzeg ők csak jót tesznek majd veled abban azér van némi furcsálni való.
Államadósság ide vagy oda.
Zanza2 szombat, 21:10
Nem is nekünk meg Karennek kell foglalkozni az államadóssággal, hanem az aktuális kormánynak.
slash2 szombat, 20:48
Előzmény: #97682  Boby
Elmondom mi van: Az államadósság olyan mint a messze lakó anyós. Tudod hogy van és idegesít hogy van de megfoghatatlan. A te feladatod a kis családod bejövö pénzeit kezelni a lehető legtöbbet keresni és a saját dolgaid költségvetésed intézni.  Semmi más. Nincs ráhatásod. 
Szerinted Karent Floridában a 30 litert zabáló SUVban aki aranyéletet él azt érdekli az USA államadósság?  nem. qurvára nem.  szarik rá.  
Amúgy egy szép Trabant már két milla.  :-) Imádom a Trabantos videókat bár Ladás voltam. :-) 
bronz szombat, 20:44
Előzmény: #97680  N0MAD
Szegénynek segítettem, mert hetek óta magával beszélget. :)))
bronz szombat, 20:43
Előzmény: #97682  Boby
:)
Paráznak rendesen.
Sok nickes jelentgetős spiclinél tele már a gatya, olyanokat talál ki, hogy hihetetlen.
 :)
Eddig a NER ciciket szopkodta, azért is volt csodálatos számára az elmúlt 16 év. 
Most fél a komcsilibsiktől úgy, hogy 16 évig az ügynökilsta takargató fideszes volt MSZMP-s, KISZ-es, III/III-as kommunisták uralkodtak.
Az a 65 ezer milliárd már 70 ezer milliárd felett van, számold bele még az MNB többezer milliárdos buktáját és az állami cégek által felvett hiteleket is.
Igen, az számára nemzeti jócselekedet, hogy 3,5x-esére nőtt az államadósság.
Boby
Boby szombat, 20:30
Előzmény: #97679  bronz
Érdekes, hogy ezeknek az agyhalottaknak addig amíg 20 ezer milliárdról 16 év alatt 65 ezer milliárdra nőtt az államadósság,nem jutott eszébe a csőd. Most, hogy az eladósodást okozók el lesznek kergetve egyből a csőd lebeg a szemük előtt. Szerintem,ha Magyar nyer,másnap már Trabantok veszik át a tizenmillás autók helyét a Lidl parkolóban is. Igaz slash?😊
Boby
Boby szombat, 20:23
Előzmény: #97679  bronz
A nem fideszes slash,már menekítené is a pénzt. Vajon hova? A szerinte qrva drága Horvátországba?😊

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek