Hello, külföldön élni jobb.. mondják sokan.
Na de hol, miért, mit csinálva?
Akit érdekel fejtse ki. Talán mostanában mindenki gindolkodott rajta.
Lássuk! Jó szórakozást!
Olvastam múlt héten amit a nyelvtudásról írtál illetve arról ami az orosz tolmács kapcsán ment. Mi lett a vége, tényleg elcseszte a nagy szakmában a hölgy? Illetve Te tanárral készültél a nyelvekre vagy mit használtál annyi nyelv elsajátításához? Van két nyelv amiket néztem, spanyol és német, szerinted melyik a könnyebb 0 -> B1? (mondjuk angol után)
Az lehet, de, ott sincs ingyen semmi és kolbászból a kerítés! Hollandok pl jönnek ide imádják Magyarországot meg indiai kurd pakiszt török is mind mondja itt nagyon jó! Pl Isztambulban reggel a buszra 100-150 méteres sor vár! Itthon télre sem lehet panasz anno 40-50-60 eve zord kemény telek voltak de szerintem ez a tel sem hiányzik jó lenne mint délen v Mexikóban a telet elzavarni!
Pozitiv+++++++ csalódás lesz! Minden tekintetben élhetőbb és gazdagabb város. És az emberek mentalitása is sok++++ az ittenihez képest. Érdemes amúgy elmenni nyugatabbra Ausztrián belül. Ott mégjobban érezhető a sok++++++!!!
Több nyugateurópai(bb) országot és várost látva csak sírni támad kedve az embernek ha Magyarország bizonyos területeit nézi. Elképesztő mennyire fel tudja csigázni az embert. Most hétvégén lesz szerencsém Bécsbe kimenni és szétnézni, erről a helyről is csak pozitívumkkat mondanak.
Kisi has released its "Cities with the Best Work-Life Balance 2022", comparing data on various cities' work intensity, institutional support, legislation, and liveability. The study ranks cities based on their success in promoting work-life balance to their citizens, "in the context of rampant inflation and the fallout from the pandemic and war in Ukraine. "http://keptarhely.eu/view.php?file=20220611v01xkra8w.jpeg
Ma el kellett szaladnom 1-2 dolgot elintézni Bécsben, továbbra is alkalomról alkalomra egyre kellemesebb, fejlődő hely, bármit is beszél róla lézerjános. Ha valaki nem akar messzire menni és bírja az osztrák nyelvet, ami olyan, mint a német, csak fura, annak érdemes megnéznie odaköltözési szempontból.
:-)Ami engem illet, nekem van egy olyan érzésem, hogy egy ideig itthon fogok jókat enni, ha az élet is úgy adja, már van is több száz receptem (UK), amit meg szeretnék megcsinálni. Aki szeret jókat főzni és igényes, érdekes inspirációkat keres, ajánlom: https://www.instagram.com/olivemagazine/
Jo otlet volt a temat feltenni es targyalni. Mindenkinek lehet mas a prefereciaja: az lehet az allandoan jo ido, a luxus kornyezet es besimulo eletvitel, vagy a stimulalo es vibrans eletvitel, zengo tombolas, vagy mas.
Akit erdekelt, kapott itt jo indulo otleteket. Kosz.
Külföldön élni jobb! Hol?
Na de hol, miért, mit csinálva?
Akit érdekel fejtse ki. Talán mostanában mindenki gindolkodott rajta.
Lássuk! Jó szórakozást!