Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Igen. Papíron svájci cég és ázsiai. A becslés jó, kiegészítve a gázzal ami szintén remek üzlet. Többet keresnek, mint a MOL és otp együttvéve… Gondolhatjátok mennyit, ha amcsiknak is már sok…
Holoda szerint ( és én hiszek neki), az orosz olaj hatalmas üzlet a molnak,a magyar államnak és néhány közvetítő cégnek. Ha le kell válni az orosz olajról,az hatalmas anyagi érvágás lesz a nernek,akik éveken át a néhány közvetítő cégen keresztül a magyar fogyasztók nyakán élősködtek és szerintem minimum 100 milliárdokban mérhető összegtől szabadították meg a hazai fogyasztókat. Sejlik már felfele, hogy kik az osztogatás haszonélvezői!?
És azt is megnézte már valaki (rajtam kívül) hogy az inflációs kosárban mennyi a lakhatás ami ~minden embernek a legnagyobb kiadása, legyen az akár bérlemény, akár hitel ... oh wait... Churchill elismerően biccent a felhő széléről. KSH én így NEM szeretlek...
Nem tudom, talán nézz rá a költségvetésre :D vagy a jegybanki hiányokra... szerinted van ? Az a fedezetlen osztogatás??? szerinted gondolom az is rendben van... elmész ám te szibériába havatlapátoni, TROLL!!!
Na, megjött ide is a más betegsége mögé bújva saját magát gerinctelenül mosdató Ibiza Nudli zajec Spiller. Azért látom, jó vastag még a bőr a képeden, hogy ide mersz jönni ebbe a topicba, ahol ezt megtetted egy évvel ezelőtt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)