Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tényleg vicces ahogy a lerombolt szociális és egészségügyi rendszer mellett az osztogatást összemosnátok a támogatással.Pedig sz@r mellett falni vagy fal mellett sz@rni,az nagyon nem ugyanaz.
"Az osztogatásnak kik a haszonélvezői?" Orbán család és a ner. Azért osztogatnak,hogy ők meg nyugodtan lophassanak! Ugyanaz megy,mint amikor a telepesek üveggyöngyökért vettek földeket az indiánoktól. A magyar társadalom nem véletlenül lett az EU legszegényebb népe.
Hozok egy példát is. Egy nagyszerű városban 10 eladó ház van. 10 fő akar házat venni, mások is akarnak, de nekik muszáj, munka, iskola stb. Milyen átlagár fog kialakulni ha összesen 100 egység pénze van a vevőknek, illetve ha 150 egység? Figyeljük meg hogy mindkét esetben pontosan ugyanazt a házat veszik meg. Tegyük fel hogy az eladói oldal racionális és a lehető legtöbb pénzért akarják eladni a házaikat. Ez a valóságtól talán nem annyira elrugaszkodott feltételezés. Mi fog történni?
Tényleg ki? Keresleti oldalt ha élénkíted támogatásokkal úgy, hogy a kínálati oldal változatlan marad, akkor szerinted mi történik? Ez már közgazdaságtan kérdéskör. Hol áll be az új egyensúly a kereslet és a kínálat között? Ki lehet logikázni. Mit gondolsz?
na mi van a Forinttal csajok? :) ("410ért ajándék" "ez már soha nem lesz 400alatt" "jöhet a zöccáz a chart is megmondta" " 420nál..óóó nekem már a zösszes pénzem azonnal megy eurba" jöttek is a lájkok dögivel stb stb) Ok, ez csak egy kis vérszívogatás. A tanulságot kellene levonni. Soha ne mond soha és nincs tuti irány. A piacok nem tőled függenek a elemzed a chartot és rájössz fityiszt rajzolnak neked. Az amatőr rajzolgatók lelkesek de egy nagyobb tudás kell ahhoz, hogy egyáltalán értelmezni lehessen a történéseket, ez nagyon keveseknek van meg. A chartok is azt jelzik ha ez vagy az a feltétel teljesül akkor vagy fel vagy le megy. Ha 60% bizonyossággal lehetne tudni a jövőbeli mozgásokat akkor 100% pénzzel lehetne nyomatni hiszen hosszú távon csak nyerhetnél. De aztán mégsem így van.
"kívánod is. " A kívánság ott kezdődött,mikor az agyhalottak többször egymás után megválasztották orbánt. Azóta, hogy úgy mondjam,a kocka el van vetve! Nem miattam fog romlani a forint,hanem a sok lopástól,meg a fedezetlen osztogatástól. De persze ha úgy jobban esik, akkor lehet majd mindani ha beindul ismét a gyengülés, hogy ez a köcsög Boby miatt van. Vállalom!
https://www.ksh.hu/gyorstajekoztatok/nep/nnep2509.html Úgy látom nincs minden rendben .. Más:: árresstop .. télen ki vesz szilvát.. marhafelsal sem tömegélmiszer .. sajtkrem májkrém egészségtelen .. bebietel nem igaz, hogy ujszulottetnek nem lehet friss ételt adni . Rakás élelmiszer olcsóbb Ausztriában..Délen méginkabb Kamatokkal hasít a Forint .. siker siker
Tudjuk, te objektíven nézed a dolgokat, ezért minden maradhat az örökkévalóságig úgy, ahogy most van. Nagyon jók ezek a hitelre történő osztogatások. Durva lenne, ha a Tisza ezeket meg merné szüntetni, mert fenntarthatatlanok.
Arra gondoltam hogy az ősz sikeresen lehűtötte az időjárást. Korábban sokan vártak 45celsius fokosos hőséget ami nem biztos hogy meg fog ismétlődni.Mintha figyelnének hogy 40 felé ne menjen. Aki korábban a hideg ellen fogadott az veszített. Van még globális felmelegedés hangulat?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)