Nekem ez sem tűnik így. Vagyunk egy páran ebben a topikban akik forint gyengülésben "hiszünk", már egy jó ideje. Régen te is közéjük tartoztál. Én még emlékszem,mikor Stolz-nak gúnyosan emlegetted az EU megtartó erejét vagy mit, vagy értetlenkedtél (velem együtt ) Pogátsa csodavárásában.Aztán a gazdaság fundamentumaiban azóta sem történt változás, talán annyi, hogy nem lett jobbá semmi,tart a csöndes lemorzsolódás.Pogátsa be is látta ezt, más nótát fúj. Ahogy te is. Most te várod a gazdasági csodát. De ahogy ez nem jött be Poginak,neked sem fog. Ezen miért lennénk mi többiek befeszülve? Madein, a majom vagy Ibiza sem frusztrált. Vagy húsz éve ( ha nem több)vagyok jelen gazdasági,tőzsdei fórumokon. Mindig is voltak viták. Hol intelligens,hol kevésbé intelligens módon.Majd pont attól nem fogok aludni, hogy ez most éppen veled esik meg!? Szerintem túl sokra tartod magad, miközben a teljesítmény meg néhány, jópofának vélt beszólogatasból áll csak.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)