Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
-Jó napot! Private Banking friss:-EURHUF napi: Az ideális piros csökkenő trendvonal
alatt láthatunk enyhe esést.
Ennek a trendvonalnak a törése kellene majd egy
újabb trendszerű emelkedéshez.
Amennyiben a 402,5-ös szintet letörné, akkor a
398,4-es szintnek kellene megfognia az esést.
Jelenleg semleges helyen van, ezért meg kell várni,
hogy milyen mozgásokat látunk az elkövetkező
napokban. Ez majd segíthet a belépési irány és
pontok megtalálásában.
Ellenállások: 410,1; 414,06; 417,8; 421,88; 437,5.
Támaszok: 402,5; 398,4; 390,6.
Az Európa Tanács nem EU-s intézmény - ellentétben az Európai Tanáccsal - hanem egy általánosabb és régebbi, 46 tagú európai jogvédő szervezet. A véleményük ezért talán még fontosabb, és nyilván azonos az EU véleményével, akik remélhetőleg szintén hamarosan megszólalnak ez ügyben. MP-vel kapcsolatban egyetértek, jól sakkozta ki a dolgokat, ráadásul Erdélybe is pont a megfelelő időben érkezik.
Leszóltak, hogy: "Figyelj Kicsi, nem Moszkvában vagy." Amúgy ezért sem kell MP-nek egyelőre erre a törvényre összpontosítania, mert ez már az EU-ban is sokaknál kiveri a biztosítékot, úgyhogy jobb, ha előbb ők tiltakozzanak és kapják meg érte a támadást az Arcosok Klubjától.
Boldogan él, max nem vesz luxuscikket! Pl banán, meg ruha... A cicifix is ruha. Gondolom a teher miatt elhasználódott, így most már nem lesz másik! Akinek nem tetszik ne nézzen oda!
Próbálj ellene harcolni! Az optikai leblokkoló rendszer mellett az egyik keze meg van nyújtva egy jó méterrel. Ne becsüljétek le a harcosaikat! Új fondorlatos módon az elmét bénítva támadnak :) és míg sírsz a röhögéstől vagy hánysz, jön a fizikai csapás a bottal és véged/günk is! ENNYI!! https://imgur.com/a/4I4GvAG
"Kocsis az egyórás interjúban beszélt többek között arról, hogy Magyar Péterrel már az egyetemen is utálták egymást, szerinte a Tisza vezetőjének népszerűsége a Facebookon tulajdonképpen beavatkozási kísérlet, és söpredéknek, elmebetegnek és hajléktalannak nevezett több közéleti szereplőt. "https://telex.hu/belfold/2025/05/18/kocsis-mate-mandiner Mit lehet például egy ilyen nyilatkozatra reagálni? Szerintem abban az emberben már nem folyik vér,aki erre ne szeretné állon vágni a kis rezsót. Szerintem ez is a cél,a tettlegesség kiprovokálása.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)