Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Rezsicsökkentés van, legfeljebb az élelmiszer, piperecikk, lakás, építőanyag... árrés stop mellé lesz benzin árstop is. Meg különben is nem vagyok biztos benne, hogy Trump emlékszik rá mit mondott öt perce, meg nincs is jelentősége, csak a tőzsdei árfolyam ugrándozás szempontjából.
még az lesz a szép ha trump bedobja az 500%os vámot a ruszki árut importőrökre, akkor megérte 3 évig nem azon fáradozni hogy máshonnan legyen olaj, gáz, mint a szlovákok kivételével egész eu. hozzáteszem nem tudom mondta-e vki trumpnak hogy az usa pl az urán javarészét az oroszoktól veszi.
Soha nem volt ilyen jó világ, aki most nem tud boldogulni,az soha nem is fog. Tele vannak a repülők, a szállodák, az üzletek.Az utcán vidám, mosolygó ember tömegek hömpölyögnek. A benzinkútast, a büfést,a boltost, meg a tejföl árust nem kell sajnálni. Van miből engedniük. Ársapkát, árrés stopot mindenre!😥
Az mindegy, bármit dob, azzal megpróbálkoznak. Hátha jó lesz. Amúgy szerintem nagy számú kreatív agyat foglalkoztathatnak magas díjazásért azzal, hogy ötleteket találjon ki. Oszt csak összehoznak minden nap egy pár új ötletet. Ahogy nő az aggodalom, úgy lesznek az ötletek egyre vadabbak és kétségbeesettebbek.
zajec nemrég még csak a beborozva konyhaasztalon jó szex a barátokkal szintről álmodozott, most már thaiföldet ábrándozza. Nem akarjuk tudni mennyire jó neki. De ez legalább megmagyarázza 51%os szerelmét a dagiba.
Régen nem volt okostelefon, most meg azt nyomkodják napi 16 órát. Sőt, mennyi személygépkocsi van az utakon, csak kapkodom a fejem, régen alig volt. Ébresztő, nem tudjátok mennyire jó nektek. Alavju Örökké
Nem, mert kilépve nem tudjuk őket megbüntetni. Ahhoz bent kell maradni, tovább bomlasztani és rájuk rohasztani az egész nyomorúságos bóvli eu-kócerájt.
Van jópár tehetős ismerős, így vagy úgy szedte meg magát, de aki tényleg nem a kőgazdag típus(azoknak mindegy), az már kezdi a vinnyogást,és kezdi látni azt is, hogy vége a rózsaszín álomvilágnak.Nyilávn még nem az éhezés kategória,csak sokan kezdik valóban észrevenni az inflációt,hiába a bolti bűvészkedés. Lesznek még egy páran.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)