Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hozzátenném, amikor az olaszok ugyanezt bejelentették, az eur usd-nek odavertek (dollár erő), mi meg az ilyen "fake news"-okra mentünk aznap +0,5%-ot, később ugyanennyit. Szerintem valaki durván rásegít az irányra a szar napokon, amikor meg "nincs gáz", akkor megy a többiekkel a forint: lásd 384>378 (FED döntés). 386>380 (lengyel választási eredmények)
Ne ítélj elsőre. Én ugyanezt mondtam, hogy 386.2....BETON, 3-4x pattantunk róla...megjátszom!! "jól sikerült":D.Milyen fake newsra gondolsz? túró rudi áfacsökkentésre? :D vagy a béremelések? idén se vót.. A fenti forgatókönyvek elemzése alapján összességében nagyon úgy tűnik, hogy a kormánynak nagyon nehéz dolga lesz még az idei, megemelt költségvetési cél betartása is.
Nagyon fickós a forint, napok óta csak az erősödést ismeri, be ne szarjunk a nagy erőlködésben... Elolvastam a kormányinfón mik hangoztak el, nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, hogy ezek az ország legnagyobb problémái, amiről beszélni kell...
Az akkori népnyúzó nyócév alatt a család és gyerekellenes politikai miatt meg nem született gyermekek ma már nem lennének szegények, illetve legalább is nem lennének gyermekek, ergo logikus az érvelés.
"Vizsgálják, hogy miért nőtt a gyerekszegénység. A KSH szerint jelentősen nőtt a gyerekszegénység. Gulyás Gergely szerint ezeket a számokat meg kell vizsgálni." Segítsünk a vizsgálatban?! Az elmúlt 14 évre elég visszatekinteni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)