Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ártatlan tipp részemről, hogy ha a forint kiváló formában van, akkor az mnb annyival bátrabban fogja csökkenteni az alapkamatot. A költségvetés kamatfizetési kötelezettsége ezermilliárd forintokra rúg, így még a tizedszázalékok is sokat számítanak.
Én is remélem, hogy megnyerem a lottó 5-öst, de eddig nem jött össze. Okos gyerek ez a Marci. Még nagy ember lehet belőle az állampártban, ott csak ilyen lángelmék vannak lassan.
A szűken vett rangéja 370-390 tágabban 345-410 ahogy látom. Ha hivatalossá válik az eus pénz akkor komoly mozgások lesznek. A PMAP-ok lejáratakor Mató jobban járna 410es árfolyammal. Lesz egy kör aki kiszáll és Eurra vált, főleg az álruhás külföldiek.
A 375 korábban vízszintes ellenállás volt oda-vissza, lehet megmaradt lélektaninak, mindenesetre pont olyan hosszú tökölés átvinni, mint a 378,2-t. És a türelem nem a legfőbb erényem. Napon belül biztos lesz 1,2 up, legfeljebb vmennyit újranyitok.
Piros box, mit jelent, azt lehagytam, ott már bátrabban nyitnék longot (fogadnék gyengülésre), mint itt a "senki földjén". 1 RSI egység kb. 1 HUF, 375-373 simán benne van, mire leér 30-ig, ha leér.
eur huf 4h: csak a sáv, "hol tartunk" https://kephost.net/p/MTAxNjI1NQ.png eur huf 1d napos. https://kephost.net/p/MTAxNjI1NA.png amit mutatni akarok, talán érdekesség, az az RSI-s mozgás. adott a fő sötét-narancs sáv, semmi különös. csinált egy zöld belső sávot, amivel kitört volna 384.2-nél, de mint láthattuk, lefele indult el. (RSI-nél és a charton is jól látható) a világos narancs talán semmit nem jelent, de talán ez okozza, hogy kicsit oldalazik, mintha ezt nem tudná törni. (bár lehet szimplán csak a 378 körüli tétovázás okozza...) Vélemény?
Sztem a 380.6 környéke volt a felszúrás. Még most is 378.2vel birkózik. Gyanúsan hasonlít a 386.2-höz. Jön egy kis eur USD up, és irány a 375 (amúgy miért pont 375?) Valami csoda fibo?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)