Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én 420 környékére várom. Technikailag tankönyvi példa volt a mostani korrekció. (f61.8) innentől ki lehet mérni a célárat annak,aki tudja,hogy miről beszélek.Egy biztos,lehet, hogy OV elkezdte nyomni ezt a nagyon enyhülő dumát,de mont tudjuk,nem arra kell figyelni,amit mond...
https://www.portfolio.hu/deviza/20220407/folytatodik-a-forint-vesszofutasa-mar-380-felett-a-kamatdontes-utan-538083 "Ha folytatódik a negatív hangulat, akkor ma a 380-as szintet is átviheti az euró jegyzése.." írták 08:26-kor, 09:57-kor pedig EUR/HUF 381.7950.. Mint egy tank b*zd meg, megy előre rendületlenül. Másrészről ajánlom mindenkinek a nemzetközi sajtót szemezgetésre kontrol végett. Én teljesen ledöbbentem, hogy háború az Ukrajnában van és nem Magyarországon. És ez nem vicc, annyira mártír, békében akarunk élni hangulat uralkodott el az elmúlt napokban Mo-n, hogy rácsodálkozik az ember, hogy Ukrajnában van háború. Mindenki a saját lelki egészsége végett szemezgessen a nemzetközi sajtóból!
Internet ado jutott eszembe. Az egy meglehetosen ostoba otlet volt es a magyarok tobbsegenek fajt volna. Meg is mozdultak rogton 100 ezren Budapesten. Mi lesz a falusiakkal, ha nem tudnak olcson flex korongot venni? Meg a kutyanak parizert? Elkergetni nem fogjak a nemet elelmiszer boltokat, de kulonadot biztos kapnak a nyakukba. Hogy ontopic legyek: a forintnak nem fog jot tenni az ujabb szabadsagharc, a kulfoldi toke nem szereti, ha az EU alapjogokat tamadjak.
Elolvastam! Mindenki vegyen egy biciklit és kezdjen el fogyózni. HUF-nak is jót tesz az olajfüggetlenség meg az egészségnek is, de ide nem egy felszopó orbán kell, hanem egy churchill, aki motivál és kihozza az emberekből a maximumot!
https://www.investing.com/currencies/eur-huf-chart Itt megtalálsz mindent. Az állításom faék egyszerű: 10-15% tüskénél lehet zárni a pozikat! Nekem annyi a "nehézségem", hogy dollárban vagyok, mert nem csak orbán ellen, hanem az eu ellen is fogadtam, csak a usd/huf nem igazán alkalmas kommunikációra, de köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)