Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
biposumi 2022. 01. 29. 11:06
Előzmény: #9810  uhljar
Bocs, de azt már a felső tagozatos diákok is kívülről fújják, hogy az MNB nyeresége a saját valutánk, a Forint évtizedes csúszóleértékeléséből származik. Ez nem az az eredmény, amire én büszke lennék... Ráadásul az a nyereség amit említesz, utána "elvesztette közpénz-jellegét" és eltűnt pl. a Pallas Athéné alapítványokon keresztül. 
Ha nem tudnám, hogy ez nálunk van, és tippelnem kellene, azt mondanám, hogy ilyet csak egy banánköztársaságban lehet megtenni.
uhljar
uhljar 2022. 01. 29. 10:48
Előzmény: #9817  Törölt felhasználó
nem látunk mindent egyformán! Nincs evvel gond!
uhljar
uhljar 2022. 01. 29. 10:47
Előzmény: #9816  vegyesz
ezt csak a te érzésed! Nem hülyeség, számolj utána! 
Törölt felhasználó 2022. 01. 29. 10:46
Előzmény: #9815  uhljar
Pont ez a baj. Minden a pénzről szól és te azt hiszed az kell a boldogsághoz.
A fidesznél nagyobb kárt még semki nem okozott a nemzetnek, megosztja a népet, lebetonoz mindent és pénzéhessé teszi az embereket stb.
Kívánom, hogy maradjon és a népharaggal szembesüljön.
vegyesz 2022. 01. 29. 10:44
Előzmény: #9812  uhljar
Ilyen beírásokkal annyira lebecsülnöd a fórumtársaidat, hogy fáj. Azt nem tételezem fel rólad, hogy komolyan gondolod ezt a "40 %-ot gyengült a forint, tehát erősödött, mert infláció volt" hülyeséget. Ugye nem?
uhljar
uhljar 2022. 01. 29. 10:36
Előzmény: #9814  Ingarian
...az igazságérzet is fontos, de nem egy ilyen esetben amikor a kormányról van szó!
Ezek szerint te semmi de semmi jót nem látsz, csak a rosszat amiket leírtál? Nem a családod az első, és te (mi lehet fontosabb)? Az állampolgárok biztos megélhetését kell biztosítani a kormánynak, hogy ne kelljen aggódni. Ha jól élsz, amellett mit szeretnél? (egyénre szabott intézkedéseket?) Ha lenne egy újabb kormány, avval is baj lenne.
Ingarian
Ingarian 2022. 01. 29. 10:18
Előzmény: #9811  uhljar
Ezt már tudod hány helyről hallottam? Nem igazám érzem érvnek, ez csak a tipikus fideszes hülyítőszöveg, de sajnos én már rég nem tartok ott, hogy elhiggyem. Amúgy nekem csak az igazságérzetem háborog, az anyagi helyzetemmel nincs probléma, de ehhez nincs köze a kormánynak. Magam teremtettem meg önerőből, állami pénzek nélkül. Azért talán nem kellene dicsérni a kormányt, hogy nem csinált államcsődöt konjunktúrában. Az az óriási pénztömeg, ami az EU-ból bevándorolt, mind eltűnt haverok zsebében, meg hát sajátban is. 250 milliárdot adott a Nemzeti Bank? 165 milliárdba kerültek csak a lélegeztetőgépek, amik ott rohadnak a raktárban és ez még csak a jéghegy csúcsa. A maláj stróman már repülőt vett a profitból és az csak nála csapódott le.CPAP gépek 15 millióért, amikor 3-400 e Ft a neten? Te hogy nem mész neki semminek az utcán, ha ennyire csukott szemmel jársz?
uhljar
uhljar 2022. 01. 29. 10:12
Előzmény: #9804  Fsociety
szerintem most törte le a TL vonalat és a visszateszt is megvolt! Azaz megint mehetünk 351 felé! Ott lehet egy dupla alj (strong resistance) és újra vissza ...?
Mit gondolsz?
uhljar
uhljar 2022. 01. 29. 10:09
Előzmény: #9805  vegyesz
vegyesz, ne már! :)   A forint  15  év  alatt  romlott  40  %-ot,   az  infláció mennyi  volt ez idő  alatt? sokkal  tőbb... és  a  jövedelem  emelkedések  emelkedések  ?  sokkal  tőbb ,.....   akkor  azóta  a  forint  erősödött! 
uhljar
uhljar 2022. 01. 29. 10:07
Előzmény: #9809  Ingarian
máshol mit csinálnak? Választás előtt emelnek adót? Te nem akarnád megnyerni a választást?
Mi ebben a furcsa, így megy ez sok éve. Egyébként meg ha, jól keresel, a családod jól él, van egy vállalkozásod, vagy egy jól fizető munkahelyed, akkor mi a legfontosabb? >>a családi szeretet, az összetartozás
Ha a fentiekből egyik sincs meg neked, vagy másnak akkor marad az alaptézis, szidni a jelenlegi kormányt, és mindenért mást okolni! Millió lehetőség van a mai világban, aki most nem tud pénzt keresni, azt sajnálom!
uhljar
uhljar 2022. 01. 29. 10:00
Előzmény: #9808  geza77
Nyomtam neked egy like-t géza :) Én megértelek téged is, kiábrándult vagy! De hidd el, a rosszat akkor érzékeled, ha testközelben van! Amíg arról beszélünk, hogy most milyen rossz az ország helyzete, és milyen jó lenne egy váltás, majd az a váltás még rosszabbat hozna, na akkor lenne nyavajgás.
Feledékeny a magyar ember, és sosem a jelenlegi helyzetét értékeli, hanem állandóan jobbat és jobbat akar. Ha váltás lenne, akkor meg arra lenne fogva, hogy Viktor elrontotta. Ez lerágott csont!í
------------------------------
1-2 szösszenetet bemásolok neked, egy barátom küldte! SOSE feledd, mások a szempontjaink! Neked és nekem is, és az itt olvasóknak is! Sosem fogunk egyet érteni, és sosem akarok senkit meggyőzni! Nem azért csatolok ide bármit is, mert szemléletformáló akarok lenni, csak tényszerű! Vannak ilyen, és olyan tények is, nézőpont kérdése!
1.  2020. április 2. - A monetáris politikai fordulatnak köszönhetően 2013 óta nyereségesen működő Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2019-ben kiemelkedő, 254,7 milliárd forint nyereséget ért el. Az MNB igazgatóságának megítélése szerint a jegybank elégséges eredménytartalékkal rendelkezik, így április 1-i döntése értelmében az eredmény döntő része, 250 milliárd forint osztalékként befizetésre kerül a költségvetésbe, aminek átutalása már április 3-án megvalósul.
2. A Magyar Nemzeti Bank 2021-ben is 250 milliárd forint osztalékbefizetéssel segíti a költségvetést és a járványügyi védekezést
3. Megháromszorozta a magyar aranytartalékot az MNB2021. április 7. 12:43A kelet-közép-európai régióban mostantól Magyarország rendelkezik a legmagasabb egy főre jutó aranytartalékkal
..és ők a tolvajok! jah...
Erre számtalan negatív dolgot lehet összeszedni, mert van és lesz is! Ki mondta, ki hogy a mostani ormény tökéletes? Van kivel összehasonlítani őket? (csak nem az előzőekkel, ugy ez egy vicc?) Netán a német, vagy francia, vagy cseh kormánnyal? 
Please like :) lol
Ingarian
Ingarian 2022. 01. 29. 08:30
Előzmény: #9808  geza77
Az első mondatodat, mintha én írtam volna le, legalább nem vagyok egyedül.  Valahol azért mégis lehet valami abban a palacsintában, ha ekkora osztogatás kell választások előtt. A kamatdöntések csak napokig tudják a forintot stabilizálni, már megint a 360 felé vándorolt, pedig még csak péntek volt. Kíváncsi vagyok, meddig tartanak ki a hitelminősítők. Azok, akik annak idején a 2008-as válság előtt a Lehman Brotherst kockázatmentes besorolással látták el.
geza77
geza77 2022. 01. 29. 07:21
Előzmény: #9789  uhljar
nemsokára válaszolhatok tételesen, amúgy én ORvbán hívő voltam és jobbos! Maradtam is jobbos, de Orvbánt nem annyira lehet annak nevezni, szerintem az összefogás már jobbosabb nála ;)
pont szembe jött velem, gondoltam bemásolom ide hisz a HUFról szól
Ecsenyi Szilárd - LA75Hirdetés · Finanszírozó: Ecsenyi Szilárd  · 7,5 milliót forintot fogunk szétszórni a Parlament előtt február 13-ára 12:00-kor, hogy bemutassuk, hogyan inflálja el az állam a pénzeteket. Csak azoknak tudunk adni a pénzből, aki előzetesen visszajeleztek a Facebook eseményen, hogy ott lesznek: https://www.facebook.com/events/63074235479735010 év alatt 27,000 milliárd ft-ot nyomtatott a jegybank, ami családok millióinak megtakarítását értéktelenítette el. (forrás: https://tradingeconomics.com/hungary/money-supply-m1) Ezért február 13-ára 12:00-kor hatalmas tömegre számítunk a Parlamentnél.
TheSnake2020 2022. 01. 28. 20:28
Előzmény: #9801  vegyesz
350 körüli USDHUF, ami 380 körüli EURHUF. Nem látok a jövőbe sajnos. Ez is benne van. Bízom a józan észben. 
Törölt felhasználó 2022. 01. 28. 18:58
Előzmény: #9805  vegyesz
Én már egy ideje követelem az országos anyag- és arhivatal beindítását Csikós nagy Bélával az élen.
Milyen szép is volt, amikor 30 Ft volt a márka, és hatvanert bármennyit lehetett venni.
vegyesz 2022. 01. 28. 18:23
Bizonyos gyógyszerek árát is be akarják maximálni. Szerintem jó ötlet lenne az euro árát is hatóságosítani. Mondjuk 12 évvel ezelőtti szinten jóárasítva befagyasztani. Nehogymár Gyurcsány röhögjön a markába, hogy az ő idejében olcsóbb volt az EUR. Na ez berakna a forintshortosoknak!
Fsociety
Fsociety 2022. 01. 28. 17:23
Nem tudom,hol lesz a zárás,de az is megfordult a fejemben,hogy a mai mozgás a letörés visszatesztje volt csak.
https://invst.ly/x8vyv
Meglátjuk.
Törölt felhasználó 2022. 01. 28. 15:36
Pár hete még az volt a mese Paksról tárgyal, mostanában már gázt akar többet venni pedig épp néhány hónapja tapsolták meg Petikét hogy aláírták 15 évre a gázszerződést :) 
LBalaton
LBalaton 2022. 01. 28. 15:28
Jövő héten csak arról 1eztetnek,hogy mikor induljanak a magyar tankok a Kárpátok hágóira ...
vegyesz 2022. 01. 28. 14:55
Előzmény: #9798  TheSnake2020
A TA mit mond arra az eshetőségre, ha a jövő héten Orbán nem tudja lebeszélni Putyint a támadásról, és megindulnak a testvéri tankok előre, nem hátra? 

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek