Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bigyula csütörtök, 12:43
Előzmény: #212816  Sehmet
Az elmúlt évek osztogatása/fosztogatása/túlköltekezése nem zavart? Az nem hitelből ment? Évi 4-5000 milliárd Ft 5 éven keresztül.
euler
euler csütörtök, 12:09
Előzmény: #212817  rockmaster
Esetleg a határontúliaknak feltétel nélkül járó iskolakezdési támogatások megvonásából is fedezhetik, és több mint a fele az itthon feltételekkel járó támogatásnak máris megvan.
user01
user01 csütörtök, 11:52
https://telex.hu/gazdasag/2026/07/02/raszorulo-csaladok-iskolakezdesi-tamogatas

A fideszben máshogy "szerették" a gyerekeket. És nagyon fáj nekik, hogy elvették tőlük a "szeretés" "jogát". Szóvá is teszik....
rockmaster csütörtök, 11:51
Nagyon jó intézkedés a Tisza kormány részéről a rászorulók támogatása. Az adósságot nem növeli, mivel a PedoFidesz alatt jogtalanul, titkosan kiutalt pénzek visszafizetéséből, pénzcsapok nagyon helyes elvágásából fedezik a költségét.
Sehmet
Sehmet csütörtök, 11:45
Szórják a pénzt, miközben veszik fel az EU-s hitelt - a támogatás mellett - tovább rontják a költségvetési hiányt és az államadósságot. ugyanis a 16,4 milliárd eurós brüsszeli megállapodásból mintegy 9–10 milliárd euró – a pontos csomagoktól és azok lebontásától függően – hitel (kölcsön) formájában érhető el Magyarország számára. (RRF, SAFE és Kohéziós pénzekből)
Takamura csütörtök, 11:22
Mármint bazsi
Takamura csütörtök, 11:16
GB News műsorában arról beszéltem, hogy a magukat a jogállamiság bajnokainak nevező liberálisok ma Magyarországon politikai ellenfelek kizárásával, intézmények elfoglalásával és a velük egyet nem értő szervezetek ellehetetlenítésével próbálják megszilárdítani hatalmukat.” Vicces ez az orbán gyerek
Sehmet
Sehmet csütörtök, 11:06
Előzmény: #212809  Istvan78

Látod, nem véletlenül voltam szkeptikus a megértéssel kapcsolatban! De nem gond, szerintem van, aki megérti, mert egyrészt szakmailag is otthon van ebben, másrészt a politikai motivációk, a megfelelési kényszer nem írja felül a szakmaiságot! Lattmann Tamással kommunikáltam és mondtam neki, hogy a szakmai hiúságában lehetne annyi, hogy politikai hókuszpókuszokkal nem annullálja azt.  Azt mondta, hogy igazam van, de vele kétszer is kiszúrtak, először a CEU-nál, másodszor a Közszolgálati Egyetemnél. De ez akkor sem ok, amit meg is ért, csak amikor elszabadulnak az érzelmei, azok felülírják a szakmaiságot. 
Sehmet
Sehmet csütörtök, 11:02
Előzmény: #212810  Istvan78
Van! De ezt itt nem fogom megosztani veled, mert nem szeretnék tiszás vezetőt kellemetlen helyzetbe hozni! 
Istvan78 csütörtök, 11:01
Előzmény: #212808  Sehmet
Látom, nehéz neked feldolgozni egy-egy bonyolultabb kommentem lényegét, nehéz kontextusban gondolkodni, dehát ez van, a fideszes már csak ilyen korlátok között mozgó. Ugyanis nem cáfoltam az általad írottakat, hanem kontextusba helyeztem, bővítettem a látóhatárt.
Istvan78 csütörtök, 10:59
Előzmény: #212806  Sehmet
Az nem baj, ha szakmai szinten volt valaki vezető valamely réggebbi Fidesz kormányban. Az a baj és sajnos erre is akad példa (Nemcsok, Tamásné), amelyiknek a háttere megkérdőjelezhető. 
Azt meg csak habókra beírtad, hogy a többség Fideszes kötődésű. Van erre valamilyen infód,vagy csak Tisza ellenes hangulatot akarsz gerjeszteni?
Istvan78 csütörtök, 10:52
Előzmény: #212804  Sehmet
Ezt az együgyű hazudozást mondod te fórmuzásnak, aki "csak tényeket mond"? Hegedűsék még csak most fogják felmérni részleteiben a helyzetet, s utána jöhet a részletes terv.
Sehmet
Sehmet csütörtök, 10:08
Előzmény: #212780  Istvan78
Látom, lila gőzöd nincs, hogy mit írtam, ezért válaszoltál úgy, hogy az éppen az én igazamat bizonyítja! :) 
Csak néhány ellenérv az ellen, amit írtál, de szkeptikus vagyok, hogy értő olvasásra talál nálad!
.
Néhány a sok(k) közül: 
.
Az erős forint és a gyenge infláció vesztesei - ahogyan te is írod - az "exportáló vállalatok" és a feldolgozóipar amelyek a GDP csaknem 73 %-át adják, valamint a turisztikai szektor. Ezek az ország gazdaságának motorjai. A tartósan erős árfolyam megfojthatja a növekedést, ha a külső piacok nem élénkülnek fel.
.
A nemzetközi szervezetek (például az OECD és az Európai Bizottság) friss előrejelzései szerint a globális és az európai gazdaság nem kilőni fog, hanem jobb esetben is csak egy lassú, döcögős kilábalást mutat majd, és a magyarországi export 75 %-a az EU-ba irányul, melynek motorja, Németország strukturális válságban van.  
.
Mivel a külső piacokról nem érkezik hirtelen keresletélénkülés, a hazai exportőrök két tűz közé szorultak..
a külső piacokról nem érkezik hirtelen keresletélénkülés, a hazai exportőrök két tűz közé szorultak. Egyszerre szenvednek az erős forint miatti bevételcsökkenéstől és a gyenge európai megrendelésektől. Ezért válik kulcskérdéssé, hogy a belföldi fogyasztás képes-e átvenni a növekedési motor szerepét az átmeneti időszakban, aminek semmi esélye! 
Sehmet
Sehmet csütörtök, 09:50
Előzmény: #212781  Ivanhoe
Mi lenne, ha egyszer megpróbálnád tényekkel cáfolni, amit írok, nem minősítgetéssel, sértegetésekkel és személyeskedésekkel, amit minden 1 bites tud! :) 
Sehmet
Sehmet csütörtök, 09:47
Előzmény: #212798  ronaldinyo
Aha, de a, korábban kirúgott fideszeseket pedig visszahozzák, ugyanis a miniszterek és államtitkárok/helyettes államtitkárok többsége fideszes kötődésű. :-D
Sehmet
Sehmet csütörtök, 09:44
Előzmény: #212803  euler
Jogilag megilleti őket, politikai okokból pedig nem lehet megvonni, még a most már kevésbé messiás felszólítására sem, mert a bíróságok megítélnék nekik! :)
csendben csütörtök, 07:34
Előzmény: #212800  Borisz
"Hát pedig népi megfigyelés, hogy ingyen ebéd nincs.": ennek az ebédnek az árát a zemberek fizetik meg. A "más kontójára rendel"-és jobban illik a sztorihoz. (hogy: "a más farkával veri a csalánt"-ról ne is beszéljünk!).

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek