Szimpátia tüntetés a fideszes bólogató görények mellett, akik ott tennének keresztbe a tiszának ahol csak tudnak. :D Szánalmas tolvaj Orbán a "Ne féljetek" szöveget MP-től lopta. :)
Aki még nem hallott róla: "Orbán döntött arról, hogy le kell csapni az ukrán „aranykonvojra”, még a rajtaütés időpontja is a kormányzattól jött" Felkészül a szerb gázvezeték álbombája :)
Jó pofa a felcsúti színpátia tüntetés az intézményvezetők mellet akiket MP kirúgat. Ne féljetek mondja. 2010-ben ő is kirúgatott mindenkit akit csak lehetett Mekkora egy pofátlan patkány
Császár Attila fidesz propagandista mit keres még az MTVA-nál vagy az összes többi, éveken át hazudozó műsorvezető?! Ezeket nem kellene kirúgni, hogy a lábuk se érje a földet?!
Talán elleszünk egymás mellett. Rajtam nem múlik és eddig sem múlt, mert csak viszontreagáltam néha. (A dk-t egyszer sem tudtad kihagyni, mert mostanában ez lett a menő az újfidesz szektában és azt hitted ezzel bosszantasz. :) . Próbáld megállni, hogy belekotyogsz ha máshoz szólok. Ennyi az egész.
Csak a szokásost hozod, a jellemtelen propagandisták színvonalát. A téma helyett személyeskedsz. Nem igazán érdekel és izgat a manipulatív célzatú véleményed rólam, ne erőlködj!
Amikor még fidelitaszos voltál? Vagy már fideszes? Ne erőlködj, nem foglalkozok önkéntes propagandistákkal, pláne ha harmatgyengék. (Sehmet sajnos jobban csinálja.) Nem azért fórumozok mint Te. Nekem ez szórakozás, vélemény nyilvánítási lehetőség, időkitöltés, de nem kötelező feladat. Nem ugrok minden ellenvéleményre, mint akit ezért fizetnek. (Egy másik topikban egész jó jellemzést írtak a színvonalról amit hozol. Sok igazság lehet benne. :) . Egyébként pedig: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke és miniszterelnök, a parlamenti és közéleti szereplései során felszólította a magyar választópolgárokat, hogy folyamatosan és bátran bírálják a politikusokat. Kiemelte, hogy a mindenkori hatalom számonkérhetősége és a kritikák megfogalmazása elengedhetetlen a demokrácia fenntartásához, valamint azért, hogy a politikusok tanulhassanak a múlt hibáiból. https://hu.euronews.com/my-europe/2026/05/09/magyar-orszaggyules-alakulo-ulese-magyar-peter-tisza-part-fidesz-mi-hazank-liveblog
A jogállam már csak ilyen, lassabban mennek a dolgok, mint a Rákosi korszakban. Nem lehet kiküldeni 200 fekete kocsit az országba és begyüjteni mindenkit, aki lopot-csalt-hazudott. Erről jut eszembe, az MSZP vagy a DK még mindig dolgozik az igazságtételen, amit a Fidesz elkövetett 2018-2022 között? Kaja Ibrahim és tsai? Úgy emlékszem, nem csuktak börtönbe senki a választások után egy héttel, de 14 évvel később se.:)
Nem értem miért aggódsz. Ha ezeket tényleg meglépik maguk alatt vágják a fát. Ennél talán okosabbak. . Bár ... Te is idehoztad, hogy Tiborcz nyeri a pótlóbusz tendert, Matolcsy élvezi a koktélokat, a fia a dubaji napsütést, Orbán papa se zárta be a bányáit (igaz most Hadházy feljelentette, mert előkerültek az árlistái). Előállítanak mindenféle pártszínű polgármestert (talán egy volt fideszest is), pont egy nappal azelőtt, hogy a kormány egyeztetésre hívta őket. Ami csak pofavizit lett. Szita után Cser-Palkovics lesz az MJVSZ elnöke (igaz, Győr fel is függesztette a tagságát). És MP is kedveli Wass Albertet. (Én nem :)
A Kárpátaljai magyarság helyzete is rendeződni fog, van megállapodás. Ez is megy, ha van politikai akarat, ugyebár, de ha valaki elkötelezett Putyin párti és ukránellenes, nehéz a megállapodás.
Sajnálod a Fidesz által bebetonozott kistelepülési polgármestereket? Elhiszem.. Nincs semmiféle 60%-os fizetéscsökkenés. 40%-os van, de a bizottsági tagság miatt emelkedés van és szinte minden Tisza képviselő ilyen tag, a 40% se annyi, hanem kevesebb. Az ATV-ben Kármán azt nyilatkozta, hogy 27-től vezetik be. A jelenlegitől szélsebb körben, de a visszaéléseket ki akarják szűrni. . Ócska hazudozást művelsz továbbra is.
Alakul a Tisza programjának megvalósítása: - Max. 2 ciklusos polgármesterség - 60 %-os fizetéscsökkenés - KATA rosszabb feltételekkel, csak 201i.-tól - Stb. A KATA- ról most hallottam az ATV-ben. Ugye de jó volt a Tiszára szavazni polgármesterek, futárok, KATA-ra várók, stb! Csak figyeljetek, a választások után "mindent lehet"! Gratula! 😁
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!