Ebből lesz az, hogy 5/4-e az embereknek a fideszre szavaz majd, a megoldás a halott szavazók és az egy lakcímre bejelentett 600.000 filippínó migráns mind besegít majd. A nyugati országokban élő magyaroknak nem érkeznek majd meg az urnák és a szavazólapok,így az ő szavazataik sajnos nem vehetőek majd figyelembe. Szabályos,tiszta, egyértelmű győzelem lesz.
Járványkezelésben már egyszer úgy mondtunk csődöt, hogy zengett a harsona, hogy milyen világszinvonalú az EÜ. Itt a következő próbatétel..ismerve a kormányt, a végkimenetel hasonló lesz, már csak azért is, mert ezt itt már csírájában kellett volna elfojtani,nem maszatolni. Hátradőlés,popcorn.
Olvasom az FB-t, mert sorra dobálja fel az idiótábbnál is idiótábbak posztjait, kb. az oltástagadók nagy része, most a száj és körömfájás járvány megelőzése miatt elrendelt teljes állományok kiirtásán hisztériázik, és értetlenkedik. Az alap szakmám miatt van rálátásom, és nincs más megoldás, és még ez a leghumánusabb, de nem ez miatt írok, hanem ahogy látom, annyi a futóbolond, hogy ezek nem fognak betartani semmit normálisan, magyarul könnyen lehet, hogy nem tudják megállítani a járványt, és elterjed az országban, ami évekre elvághat minket az élőállat exporttól, tízezrek válhatnak munkanélkülivé, vállalkozások ezrei mehetnek csődbe. Na, vajon ez erősítené -e a Fidesz pozícióját így a választások előtt, vagy nem? (Költői kérdés)
Már bocsánat, de te ezt nem tudhatod! Itt csak a viselkedése lelkülete látszik, az hogy a születési neme micsoda, az teljesen rejtve van! Lehet akár egy nőies férfi is!
Az utolsó két kommented azért megkérdőjelezi bennem azt is, hogy felsőoktatásban részt vettél,de minimum a gyerekszoba hiányát.. a nyelvtan náciskodás szerintem már az érvek teljes hiányát jelzi, fórumokon gyakran lehet belefutni fidkányok esetében. A másik az,amikor valakinek a külső jegyeibe kötnek bele,vagy csak simán "lekomcsizzák", függetlenül attól, hogy fogalmuk sincs, mi az.
Mi az a "szolas szabadság"? Én még általános iskola alsó tagozatában úgy tanultam, hogy az "szólásszabadság". :-D Az utolsó mondatodra válaszként, te szerintem mindkettő vagy egyszerre! :-D
Hogy neked milyen felfedezéseid vannak! Ne hízelegj, én nem vagyok olyan, bár látom a hozzászólásodon, hogy azt szeretnéd. Sajnos máshoz kell ilyennel fordulnod, de a Priden biztosan találsz valakit, akit "puszilhatsz". :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!