Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Mississippi
Mississippi péntek, 17:26
Előzmény: #167157  Mississippi
Épeszű politikus ilyennel nem tréfálkozik, kicsit kiesett a szerepéből.
csendben péntek, 17:25
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250328/lazar-janos-uj-torvenyjavslatot-nyujtott-be-atlathatobba-tenne-az-allami-beruhazasokat-750959
" Mi Jánosunk" -ahogy Hódmezőn mondták!- megvilágosodott....Vagy: unja a konkurenciát?
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso péntek, 17:24
Előzmény: #167155  Ivanhoe
mondod neki hazug alatamasztva dolgokkal azt kititlanak teged 20 napra mert igazad volt xD 
Fsociety
Fsociety péntek, 17:14
Előzmény: #167153  Csakegyolvaso
Ez azert vezéroltás lett 😁 
Ivanhoe péntek, 17:07
Előzmény: #167151  Csakegyolvaso
Itt már az is személyeskedés, ha valaki nem ismeri Arany Jánost.
Bandita péntek, 17:01
Előzmény: #167047  signal2
Ebből mennyi a c típusú vajon?
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso péntek, 16:57
Előzmény: #167148  Sehmet
szoval szamomra csak egy nő vagy aki mindent seretsnek vesz :) puszillak.
Bandita péntek, 16:56
Előzmény: #167040  Mississippi
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso péntek, 16:56
es amugy te beszelsz itt szolas szabadsagrol amikro majdnem minden egyes dologert kitiltatsz itt embereket mert "szemelyeskednek" neked kb minden mondatodba szemelyeskedes van ha nem vetted volna eszre ami persze egy jogaszhoz nem illik.Ezert lehet tudni hoyg nem vagy jogasz de sztem ferfi se mert a ferfiaknak soha nincs problemajuk a szemelyeskedessel.
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso péntek, 16:54
tudod mennyi a 90%? pont annyi amennyien regaalnak rad xD 
maxwax
maxwax péntek, 16:44
Előzmény: #167146  Csakegyolvaso
Mélységesen egyetértek a megállapításoddal! :)
Sehmet
Sehmet péntek, 16:42
Előzmény: #167146  Csakegyolvaso
Nem úgy vettem észre a reakciókból! :-D Melyik topicot nézted? :-D Egyébként a te hozzászólásaidat pedig 99 % nem olvassa, amire abból lehet következtetni, hogy nincsenek rá reakciók még akkor sem, ha véletlenül megérti valaki!
Sehmet
Sehmet péntek, 16:37

Ha a Tisza nyerne, persze, annak nincs realitása, egy kormányülés képzelet szülte jegyzőkönyvéből: :-D
.
"-Na? Megnyertük, itt vagyunk, mihez kezdjünk? Megalakult a kormány, az emberek várják, hogy előrukkoljunk a programmal….Peti?
-Hagyjatok, nem érek rá, épp a kommentmezőben bohócozom azokat, akik kifogásolják, hogy mégsem hoztuk el a kánaánt….
-De Peti! Azt ígérted, hogy mindenhez értesz…ha nyerünk minden rendben lesz….
-Agyhalottak, mindent én csináljak helyettetek? Ti mire vagytok egyáltalán? Hol a Henrik? Hogy hiányozhat a pénzügyminiszter a kormányülésről?
-Evelin anyjának könyörög, hogy legyen államtitkár, és adjon pár pénzügyi tippet…ja és azt kérdezteti, kitől kérje el az államkassza kulcsát…
- Petinél van, ahogy a párt bankszámlájához is csak ő férhet hozzá…
-Ilike, téged ki kérdezett? Valakinek képzeled magadat?
-Peti azt mondtad, hogy komoly szerepem lesz a kormányban….
-Az van, ne rinyálj, veled van meg a létszám, nem volt elég ripacs a kormányalakításhoz….
-Andris! Neked, mint egészségügyi miniszternek milyen javaslataid lennének?
-Hát…szerintem végeztessünk Rémusznak tokaplasztikát………..Ne nézzetek így rám, ő kérte….
- Miniszterelnök Úr, drága Péter! Ha gondolja kormányszóvivőként tartok a sajtónak egy extra tájékoztatást, mesélek arról Ön mennyire csodás és tökéletes…mennyire kézben tartja a dolgokat…
-Na, látjátok! Balázst érdemes volt kinevezni kormányszóvivőnek. Randa, de változatlanul hisz bennem…
- Mi ez a női sikoly?
-A szekta tagjai most zavarták el Rost művésznőt, aki a kormányprogram bejelentéséig áriákkal szerette volna szórakoztatni a Kamelita előtt összegyűlt szimpatizánsokat.
-Peti, lemenjek a nép közé, énekeljek nekik én?
-Kincsem! Ne pazarold a tehetségedet, téged majd Rémusszal a tömegoszlatáskor vetünk be egy hónap múlva, amikor majd mindenki rájön, hogy semennyire nem értünk a kormányzáshoz, és követelik az előrehozott választásokat!
-Nahát, csalódtam a pártban, lehet, hogy visszalépek a kétfarkú kutyákhoz….
-Bruti, gratulálok! És megvan az első embere a Tóninak….Jól fizet? …..még el sem süllyedt a hajó és már menekülsz róla?
-Somogyi Andris! Szerintem adj elő néhány Orbán-paródiát, hátha ihletet kapunk mi a jófrancot kellene csinálnunk!
-És mi lenne, ha bekéretnénk a korábbi kormányülések jegyzőkönyveit, hogy ötletet merítsünk belőlük?
-Tényleg, Peti! Mi lenne, ha Judittól kérnél segítséget!
-Na jöjjön meg már az eszed! Pont azon vagyok, hogy kirúgassam a fasziját az Állami Számvevőszék éléről, menjenek csak vissza együtt az albérletbe!
-Kriszta? Te mit tudnál hozzátenni a kormányzáshoz?
-A zebrának szeretném tovább felolvasni a Csipkejózsikát, múltkor is nagyon élvezte, …és már elkezdtem szervezni a Pride-t.
-Peti, mi lenne ha kidobnánk valami pénzosztó látszatintézkedést?
-Jól van, Skacok, most mennem kell…fotózásom lesz a koronázási ékszerekkel, majd legközelebb meséljétek el, hogy jutottatok-e valamire…..Ja juteszembe, addig dobjátok össze az Út a börtönbe programot, és csukjatok le néhány embert, azokat, akik kritizáltak engem!
-Életfogytiglanira akarod?
-Persze, de ezt a testvérem és a nagynéném tudják, amúgy is ilyen ítéletet hoznának..."
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso péntek, 16:33
Előzmény: #167143  Sehmet
az olvasok 90%-a el se olvassa mit irsz xD
Istvan78 péntek, 16:29
Előzmény: #167143  Sehmet
Te állandóan személyeskedéssel, sértegetéssel próbálod kipótolni az érveid (vannak olyanok?) hiányosságait. Én is írhatnám azt, hogy a lényeget nagyon sokszor nem érted, tudálékoskodsz, trollkodsz, hazudozol, egy morál nélküli Fidesz hívő vagy. De nem mondom. Igaz, felesleges is mondani, itt mindeki látja ezt.
Sehmet
Sehmet péntek, 16:25
Előzmény: #167139  Istvan78
Olvasd el, itt meséltem róla. Remélem érted is! :)
Sehmet
Sehmet péntek, 16:22

No, megint elszabadult egy tiszás! :-D
.
Facebook
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso péntek, 16:22
Előzmény: #167115  badsector1
Csak a butak foglalkoznak ezzel, az okosak belegondolnak abba hogy Magyar Péternek most nagy eselye van a 2/3-ra is es most ezzel kene foglakozni.Covid idejen se volt pride akkor kibirtak most ugyan ugy kibirhatjak hogy ebben az 1 evben nem lesz.Jovore majd megint lesz egy normalisabb elhetobb magyarorszagon.Ahogy elnezem innen a forumrol is kezdenek kikopni a fideszes emberek mert nem nagyon tudnak mivel tamadni es ahogy elnezem hogy az ellenzek is neha tamadja MP-t ezze la pridel valoszinusitem hogy ok is tenyleg a Fidesznek dolgoztak eddig es azert voltak ennyire nyomorekok midn1ik valasztason.En bizom benne hogy MP-nek jovore siekrulni fog az ami eddig az Ellenzeknek nem sikerult Levaltani ezt a korrupt maffia bandat.Euler-t se ertem mit pattod ossze vissza oruljon hogy vegre le lesz valtva orban Eddig a DK es a tobbi mit ert el?Semmit adot a fidesznek 2/3-ot midnen valasztasnal.Tutnetessel se lehet semmit elerni mert itt nem demorkacia van ahol az elnok/miniszeterelnok lemondana hanem diktatura ahol majd a rendorseget es a katonasagot fogjak bevetni a tuntetok ellen.Ezert kell nyugiba maradni es szepen novelni MP elonyet.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek